Review: Non.U Wenkbrauwpotlood (BornPrettyStore)

Vandaag weer een BornPrettyStore-review. Ik heb de laatste tijd struggles met mijn wenkbrauwen en mijn huidige wenkbrauwpoeder si fijn, maar ik mis soms wat opvulling op kalere plekjes in mijn wenkbrauwen. Ik heb altijd alleen maar poeder gebruikt voor mijn wenkbrauwen en was eigenlijk wel nieuwsgierig wat een potlood zou kunnen doen. Ik bestelde een enorm budgetvriendelijke wenkbrauwpotlood en testte het! Lees verder voor meer!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Meestal zeg ik dat het me niet zoveel uitmaakt of een verpakking mooi is bij een budget-product. Maar steeds als ik dan producten in doosjes zie denk ik weer: het kan dus toch! Het Chinese merk Non.U krijgt het wel voor elkaar! Het wenkbrauwpotlood komt in dit mooi zwart-paarse doosje.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Op de zijkant van de verpakking staat een gebruiksaanwijzing hoe je het potloodje het best kan gebruiken. Ik vind het er persoonlijk niet heel veel duidelijker op worden, maar ik denk dat ze het volgende bedoelen: Begin met de bovenste lijn van je wenkbrauw en teken daarna het buitenste deel. Daarna vul je de hele wenkbrauw in en maak het af door de aanzet op te vullen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Op de achterkant staat nog wat extra informatie, helaas wel in het Chinees. Iemand die het voor me kan vertalen?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Dan het potloodje zelf, waar het natuurlijk om draait. Hij komt in een mooie zwarte huls, van stevig plastic. De opdruk is in het paars, wat het lekker vrolijk maakt. Zo kan ik de achterkant makkelijk herkennen in mijn bekertje met stiftjes, liners en potloodjes. En het ziet er best wel chic uit, voor maar een heel vriendelijk prijsje!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

De details doen het ‘m!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Het potloodje draai je omhoog, waarna de vulling steeds langer wordt. De vulling is bij dit potlood echt lang, dus hij gaat waarschijnlijk lekker lang mee. Normaal gaan potloden veel sneller op dan poeders, maar ik denk dat dat met deze wel meevalt. De vulling is rechthoekig en een beetje plat. Dat vind ik zelf heel handig, zo kan je hem in twee richtingen gebruiken. Ik gebruik hem verticaal voor de aanzet en horizontaal voor de boog.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

De swatches vind ik er heel goed uitzien! Het is prima gepigmenteerd, maar niet té. Je wilt immers geen zwarte vettige wenkbrauwen. Je ziet hier mooi het verschil tussen hoe je punt gebruikt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

En natuurlijk ook nog het resultaat op mijn wenkbrauwen. Ik vind het een goede kleur en ik kan er makkelijk me werken. Ik heb hier de aanzet niet zo netjes gedaan, maar daar moest ik hier nog een beetje mijn draai in vinden. Nu zet ik de punt gewoon verticaal aan het begin en schuif hem opzij, dan krijg je niet van die slordige streepjes. Het uiteinde kon ik mooi strak krijgen en de kleur  dekt mooi alle lege plekjes in mijn wenkbrauwen. Aanrader dus!

Je bestelt het Non.U Wenkbrauwpotlood makkelijk via BornPrettyStore en dat kost $2,99 (geen geld toch?)

Er zijn vijf kleuren beschikbaar.

Een gedachte over “Review: Non.U Wenkbrauwpotlood (BornPrettyStore)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s