BornPrettyStore Tapered Brush (RT look-a-like)

Ik was zeker nog niet klaar met het reviewen van mijn BornPrettyStore-bestelling! Ik heb nog een aantal producten voor jullie en over die van vandaag ben ik super enthousiast! De kwast van vandaag is zeker een nieuwe favoriet (oeps, conclusie verklapt!). Kijk mee naar mijn review en lees waarom dit zo’n fijne kwast is!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Als je de Real Techniques kwasten kent is je vast al opgevallen dat deze kwast daar ontzettend veel op lijkt. Het uiterlijk is praktisch hetzelfde, maar deze kwast is toch echt merkloos én een heel stuk goedkoper!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De kwast komt helaas niet in een heel fancy doosje of mooie verpakking, maar zit wel netjes in een plastic hoesje. Het pakketje van BornPrettyStore zat heel goed verpakt met onwijs veel bubbeltjesplastic (yay!) en alles was heel (vorige week bestelde ik iets bij IciParis en dat kwam kapot aan, om het maar aan te geven). Je betaalt weinig, dus dan hoeft een hele luxe verpakking niet per se, als de kwast maar schoon blijft.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Echt, het is dat er geen merkje op staat, maar dit is echt precies hetzelfde als de originele Real Techniques kwasten eruit zien. Zo’n type kwast als deze hebben zij niet, maar de handle is zo goed nagemaakt! Hij is even zwaar, het antislip-stuk is hetzelfde, de hechting met de haartjes.. super dupe! Ik vind de kwast er heel stijlvol uitzien en de platte onderkant is leuk als je hem neer wilt zetten. Ik bewaar hem in een potje en dan is het fijner als de onderkant niet breder was geweest.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Dupe Alert!!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De top is goed gevuld met synthetische haartjes. Bij Real Techniques gebruiken ze Taklon, het is me niet duidelijk of ze dat hier ook gebruikt hebben. Het voelt wel exacte hetzelfde en is onwijs zacht. De haartjes zijn niet duo-fibre, maar geverfd. De kwast heeft een wat plattere zijde en een puntige kant, wat onwijs praktisch werkt. Ik heb de kwast gewassen en hij bleef mooi in vorm, werd goed schoon en verloor geen haren! Sowieso steken er geen gekke haartjes uit en zijn de haartjes heel mooi afgesneden.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hier heb ik net mijn foundation aangebracht met de kwast. Ik vind het effect mooi, natuurlijk en niet cakey. Hij werkt foundation heel mooi uit en door de vorm kan je overal goed komen. Deze vorm werkt voor mij beter dan een platte kwast. Niet alleen voor foundation is het een topper, ook bronzer, blush, highlighter en eventueel zelfs poeder kan hij aan! Het is een echte multitasker! De laatste weken gebruik ik hem alleen maar voor foundation, daar is het echt mijn favoriet voor!

Je koopt deze fantastische kwast voor omgerekend €3,55 als je hier klikt. Via de code hiernaast (klik op de afbeelding om gelijk door te gaan) kun je nog extra korting krijgen ook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s