1 Week – 1 Palette

Deze post was jullie al beloofd. Bij de review van het Too Faced Chocolate Bar palette vertelde ik al dat ik daarmee graag een uitdaging aan wilde gaan: één week lang alleen maar ooglooks maken met dat palette. Ik vind het zo’n prachtig en veelzijdig palette dat ik me er geen zorgen om maakte of ik er zeven looks mee kon maken. Ik maakte me er eerder druk om dat ik zeven dagen lang überhaupt een ooglook moest dragen. Vandaag het resultaat, waarbij jullie gelijk kunnen zien hoe mooi het Chocolate Bar palette op mijn ogen is! Lees gauw verder!

Ik heb geprobeerd om veel verschillende tinten te gebruiken. Sommige kleuren komen in het echt iets anders over en ik krijg altijd het gevoel dat looks minder heftig overkomen op foto. Bij een aantal looks draag ik al eyeliner, bij een aantal nog niet. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien!

Dag 1 – Brown Eyes

 

Op dag 1 ging ik voor een bruine look met de bruin-rode tinten uit het palette. Die kleuren sluiten zo mooi op elkaar aan! Ik heb iedere dag de matte highlighter als basis gebruikt, die werkt daar zo fijn voor!

Dag 2 – Cool Grey and Green

 

Ik wilde hier een combinatie maken van koel en warm. Met wat goud en brons in de crease en binnenste ooghoek, de groene tint die ik zo mooi vind in de buitenste ooghoek en de grijs-paarse kleur op het bewegend ooglid.

Dag 3 – Matte

TF6

 

Sorry voor de wazige foto, hier had ik mijn camera niet gebruikt en bij het uitknippen ging er een heleboel scherpte verloren. Ik ging op dag drie voor een matte look met alleen een beetje shimmer in de binnenste ooghoek.

Dag 4 – Reddish Gold

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Hier wilde ik heel graag de roodbruine matte tint gebruiken. Ik ging voor eenvoudig en pakte er de gouden tint bij. Die gouden kleur is zo ontzettend mooi!

Dag 5 – Clouds

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

De paarsige tint in het palette pakt op het ooglid best wel grijs uit. Ik wilde er toch een beetje warmte bij, daarom de bruine kleur in de crease. Het combineerde verrassend goed als je het mij vraagt!

Dag 6 – Favourite

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Dit is echt een look zoals ik hem heel vaak draag. Wat meer zilver in de crease, blenden met bruin en een goud-achtige tint op het ooglid.

 

Dag 7 – Gold, Green, Brown

TF7

 

Hier draag ik weer een gouden tint op het ooglid, met de roze highlighter. In de buitenste ooghoek draag ik een combi van de groene kleur en de roodglitterende kleur met bruin.

Ik hoop dat ik je met dit artikel heb kunnen laten zien wat er allemaal mogelijk is met een palette. Natuurlijk had ik nog veel uitdagendere looks kunnen maken, maar ik blijf een beetje safe. Jullie gaan dit palette vast nog vaker voorbij zien komen met misschien ook wat heftigere looks!

Welke is jouw favoriet?

 

 

 

2 gedachtes over “1 Week – 1 Palette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s