Nieuwtjes

Vandaag heb ik weer wat snelle nieuwtjes voor je, misschien dat je een aantal al wist, andere zijn wellicht nieuw. Hopelijk hebben jullie er wat aan!

– MakeUp Revolution komt naar Nederland!

Aan het eind van de zomer kun je je hartje ophalen bij Kruidvat en Etos, ze gaan namelijk MakeUp Revolution verkopen! Niet alles komt naar beide winkels, de Etos zal de ene lijn verkopen en Kruidvat de andere (plots is het niet meer zo vreemd dat er laatst een palette van MUR opdook bij Kruidvat) en ook niet alle filialen zullen het merk verkopen. Maar het komt wel! Geen online bestellingen meer, maar lekker swatchen en voelen!

– Urban Decay bij IciParisXL

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Oké, als je dit nog niet wist heb je mogelijk de afgelopen twee á drie weken onder een steen gelegen. Maar het is zo leuk dat ik toch nog een keer vertel: je kunt nu super makkelijk Urban Decay bestellen bij Ici Paris! Geen 13€ verzendkosten meer van Sephora.fr, maar lekker makkelijk met IDeal bij een Nederlandse webshop. En voor de Amsterdammers onder ons, binnenkort komt het ook “real life” bij de Ici aan de Kalverstraat te liggen. Ook krijg je nu €5,- korting bij besteding van €25,-, wat je aankoopjes net even iets betaalbaarder maakt.

– Nieuw Urban Decay palette!

In juli lanceert UD een vierde Naked palette: het Smoky palette. Een mix van koele en warme tinten, matte en shimmer om iedere ooglook mee te maken. Je kunt het lekker donker maken, maar ook heel licht en soepel geblend houden. Met de dubbelzijdige kwast kan je de lijnen lekker vervagen en je look extra smokey maken. Op drie tinten na zijn de kleuren allemaal nieuw. Hij gaat $54 kosten.

– H&M Beauty

VC_beauty_nieuws_27_01

H&M gaat haar huidige assortiment helemaal overhoop gooien en komend jaar zal het plaats maken voor 700 nieuwe producten. Ze krijgen een nieuw jasje en zullen verkocht worden via de site en wereldwijd in 900 winkels. De prijzen blijven vertrouwd laag.

– Victoria’s Secret, LUSH, Rituals & KIKO op A’dam CS

Er opent binnenkort een heleboel nieuwe winkels op Amsterdam Centraal. LUSH en Rituals zijn al open, wanneer Victoria’s Secret en KIKO precies openen is niet bekend. Victoria’s Secret wordt een winkel met alleen beauty, dus haal je hart op aan bodysplashes en lotions in heerlijke geuren!

Zo, dat waren even wat korte nieuwtjes. Jullie zijn in ieder geval weer up-to-date!

 

Een gedachte over “Nieuwtjes

Plaats een reactie