Tip: Jouw Extra Voordeel voor Nepal

Even een snel berichtje tussendoor. Ik vond namelijk iets op de site van Kruidvat wat ik graag met jullie wilde delen.

Jullie weten allemaal wat er in Nepal gebeurd is en hoeveel geld en hulp er nodig is om de mensen daar te kunnen helpen. Nederland heeft Giro 555 weer openstaan, waarop mensen geld kunnen storen om zo hun steentje bij te dragen aan de opbouw in Nepal. Misschien wil je heel graag doneren maar heb je het nog niet gedaan, of kan je niet doneren omdat je krap bij kas zit, lees dan even door.

Met de punten op je Kruidvat Extra Voordeel-kaart kan je namelijk je steun geven aan Nepal. Je kan je punten doneren, dan worden ze omgezet in geld voor Giro 555. Al vanaf 200 punten kan je doneren. 200 punten staan gelijk aan €1,- (en alle kleine beetjes helpen), 500 punten is €2,50 en voor 1000 punten kun je Giro 555 spekken met €5,-.

Ik vind dit zelf echt een super goede actie! Als je regelmatig bij Kruidvat komt spaar je al gauw een hoop punten. Ikzelf wacht nog steeds op een goede actie om ze in te wisselen, maar de producten zijn meestal matig of ik vergeet dat ik die punten heb staan. Op deze manier kan je je punten dus omwisselen om er mensen mee te helpen, wat ik echt een mooi doel vind. Die 1000 punten voel je niet, €5,- in real life kan een verschil maken (ook voor jezelf, het kan je avondeten zijn en dat kan je tegenhouden om te doneren).

Om hier meer over te lezen en direct te doneren ga je naar de site van Kruidvat: https://www.kruidvat.nl/nepal

(Mocht je nou niet zoveel hebben met Giro 555, via Kruidvat kan je ook het hele jaar door doneren voor andere goede doelen, waaronder War Child en KWF Kankerbestrijding)

2 gedachtes over “Tip: Jouw Extra Voordeel voor Nepal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s