Leuk Nieuws!!

Ik heb nog even een kort en leuk nieuwtje voor jullie, wat ik jullie echt niet wilde onthouden! Lees vlug verder als je nieuwsgierig bent geworden!

image

Disclaimer:
Ik heb dit niet zelf te horen gekregen via een PR Bureau of iets dergelijks, ik heb deze informatie via Debbie van Beautyscene, alle eer voor deze scoop is dus aan haar!

Er gingen al geruchten, maar nu is het zeker: er komen hele grote merken naar Nederland! De beauty afdeling van de Bijenkorf op de Dam in Amsterdam gaat deze zomer/najaar flink uitbreiden.   Een aantal merken krijgt hierdoor veel grotere stands, zoals Door en Chanel, maar ook MAC gaat uitbreiden en verhuizen naar de plek van het café nu. Maar nog véél belangrijker: Tom Ford, Charlotte Tilbury en Urban Decay komen naar de Bijenkorf! Drie onwijs mooie luxe merken, ik kan niet wachten tot het er is!! Zeer waarschijnlijk komt NARS ook, maar dat is nog niet 100% zeker, ik hoop het van harte want dat is ook zo’n mooi merk!
Naar verwachting is alles in november 2015 klaar. Ik ben in ieder geval dol enthousiast!

PS, de foto is volledig random. Ik wist niet zo goed wat ik voor foto wilde plaatsen, dus daarom maar deze look die maakte voor een thema feestje (Animals).

Zijn jullie al excited?

5 gedachtes over “Leuk Nieuws!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s