Review: Sephora Rouge “Ingenuous” Lipstick

Zaten jullie al te wachten op mijn Sephora aankoopjes? Ik schreef al over mijn make-up tasje wat ik verloor op reis, maar gelukkig waren mijn aankoopjes veilig omdat ik die apart had gehouden. Iets wat ik ieder geval niet had verwacht wat ik zou kopen is een lipstick. Ik heb niks met lipsticks, ik vind het meestal niet fijn zitten en ik doe liever spannende dingen met mijn ogen. Maar er was een hele goede actie, een vriendin die graag gebruik wilde maken van de korting en ik was stiekem een beetje verliefd geworden op een bepaalde kleur… Ben je benieuwd naar mijn review? Lees dan verder!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Op internet gaan zoveel mensen mee in de Kylie Jenner challenge, veel mensen kopen MAC’s Faux, maar die vind ik echt te duur. Ik draag nu eenmaal nooit lipstick, dus als ik er een wil proberen ga ik geen dure kopen, straks vind ik het toch niks. Deze lipstick had ik in de winkel een paar minuten op en ik vond hem goed voelen (beter dan veel andere lipsticks die ik heb geprobeerd). Ik vind de iets donkerdere lippen á la Kylie Jenner heel mooi, (en dan heb ik het niet over die belachelijke challenge waarbij je op shotglaasjes zuigt), dus ik wilde zeker proberen of het mij ook zou staan. Plus, dat je met een redelijke nude lip nog best wel kan uitpakken met je ooglook.

De Sephora lipsticks zitten netjes verpakt in een plasticje, wel zo fijn dat niemand in de winkel z’n lippen heeft gestift met jouw lipstick. Ik vind de huls mooi, simpel en klassiek. Geen gekkigheid, maar wel mooi.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Er zit ook nog een sticker op met de naam, formule en wat extra informatie. Het is een Sephora Rouge lipstick, dat is een bepaalde lijn die ze hebben. Hij heet R21 Ingenuous, de cream staat voor de formule. Er staat nergens echt beschreven wat cream dan in zou moeten houden maar uit eigen ervaring kan ik zeggen dat de cream lipstick niet volledig matte is, maar ook geen echte heftige glans heeft en niet uitdroogt. Onder deze sticker staan nog de ingredienten (maar de sticker heb ik in Polen al weggegooid, dus daar kon ik later geen foto meer van maken, helaas.)

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Op de dop nog het bekende logo van Sephora, dat vind ik zo mooi!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En aan de onderkant kan je de kleur zien. Deze kleur komt best wel aardig overeen met de realiteit.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Op de container zelf zit ook een nog een sticker met de naam, toch wel fijn want dat plastic gooi je natuurlijk weg.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dan de kleur, die is een beetje bruinig met een hint roze. Voor hele lichte dames zal het een vrij donkerbruine kleur zijn, voor mensen met een gemiddelde huidskleur is hij net iets donkerder dan nude (“My lips but better”, maar dan iets meer bruin). voor hele donkere dames wordt deze kleur denk ik al snel te licht. Als ik deze vergelijk met reviews van MAC Faux komt deze aardig in de buurt!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En de swatch! Ik vind het een mooie kleur, zoiets had ik echt nog nooit geprobeerd. Ook wel een beetje nineties dit! Hij lijkt op de foto wat droog, maar de formule is vrij romig. Ik heb het gevoel dat het na een paar minuten wel wat set en iets droger wordt. De lipstick blijft wel afgeven.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dan de lipswatch, ik vind het echt zo mooi! Hij is vrij nude, maar wel anders dan wanneer je een roze lipstick pakt. De kleur is ook in verschillende soorten licht wat anders, soms lijkt hij heftiger bruin en soms lijkt het bijna mijn eigen lipkleur.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En de full face foto! (Na een hele lange dag, dus sorry dat mijn haar vet is en ik er niet perfect uit zie!) Hier is de lipstick zo mooi en nog vrij natuurlijk! Ik vind het echt verrassend mooi staan!

En hoe bevalt dat lipstick dragen nou? Eerlijk, het bevalt goed! De lipstick wordt niet zo droog en hij accentueert velletjes niet. Het is echt best een romige lipstick. Hij blijft netjes zitten en trekt niet in lijntjes, maar na wat eten en drinken moet je wel bijwerken want hij geeft wel af. Hij staint niet in de lippen, dus na een paar uur is het ook wel nodig om nog een laagje aan te brengen.

Ik ben blij! Ik wist niet dat ik deze lipstick zo leuk zou gaan vinden! Je koopt de lipstick bij Sephora (alleen in het buitenland dus) en via Sephora.fr kan je laten verzenden naar Nederland. Hij kost zonder korting €10,95 (ik betaalde er slechts 6 euro voor!)

2 gedachtes over “Review: Sephora Rouge “Ingenuous” Lipstick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s