Review: Philosophy Purity Made Simple

Ik heb al een tijdje Purity Made Simple in gebruik. Laatst kocht ik een nieuw grote fles tijdens een kortingsactie (die Ici Paris heel vaak heeft!) en vond ik het hoog tijd voor een review van Philosophy’s beroemde Purity Made Simple 3-in-1 reiniger. Dat ik een tweede fles heb gekocht, en ook nog een grote, zegt misschien al wel genoeg… Lees lekker verder als je benieuwd bent waarom ik deze reiniger zo de moeite waard van!

image

Philosophy is echt een heel mooi luxe merk voor lichaams-, en huidverzorging. Ze hebben echt super lekkere douchegels en hun Microdelivery Peel moet ook fantastisch zijn. Purity Made Simple is denk ik wel een van hun meest geravede producten, en ja, ik ben er ook vrij lyrisch over!

image

Ik kocht deze keer dus een grote fles. De kleintjes bevatten 90 ml, maar deze grote heeft 240 ml. Meer dan dubbel dus en ook zeker voordeliger. Ik vind de verpakking mooi, simpel en heel praktisch. Op zich mag je voor het geld iets speciaals verwachten, maar het is niet lelijk en je krijgt lekker veel product.

image

Philosophy zet altijd een inspirerende tekst op hun verpakking. Ik lees dit soort dingen altijd terwijl mijn conditioner intrekt.

image

Op de achterkant staan de ingrediënten, die er prima uit zien. Verder staat er nog eens op wat Purity nu eigenlijk is. Ze noemen het een 3-in-1 reiniger voor gezicht en ogen, die geschikt is voor alle huidtypen. Met 3-in-1 bedoelen ze een facewash, cleanser en tonic in één. Je hebt dus eigenlijk niks meer nodig behalve Purity!
Zelf haal ik mijn make-up eraf zoals normaal, met een oogmake-up remover en micellair water. Daarna pak ik Purity en mijn roterende gezichtsborstel (neppe clarisonic) erbij om alles goed te reinigen en alle laatste make-up weg te halen. Ik gebruik hem dus niet als vervanger, maar als extra stap.

image

De dop is een simpele klikdop, met een kleine opening waardoor je het product goed kunt doseren.

image

En zo ziet het eruit. Het is een vloeibaar goedje wat een heel klein beetje gaat schuimen als het op je natte gezicht aanbrengt. Het is echt mild, je kan er zelfs je ogen mee schoonmaken zonder dat het prikt. Ik draag zelf altijd alles waterproof en dan werkt olieremover sneller, maar het kan dus wel.

image

En zo zit het dus op mijn gezicht (dit is mogelijk de meest sexy foto van mij ooit.). Het schuimt maar een klein beetje dus je ziet maar een heel klein beetje witte waas.
Ik spoel het af met water en dep dan mijn gezicht droog.

Na gebruik is mijn huid echt super zacht en glad, ik merk gelijk dat plekjes minder zijn en mijn huid er beter uitziet. Ik breng hierna altijd een crème aan, maar dat is niet heel hard nodig want mijn huid voelt niet droog aan. Gewoon schoon, maar zeker niet strak of droog. Zo fijn!

Sinds ik Purity aan mijn routine heb toegevoegd is mijn huid echt vooruit gegaan. Ik heb minder oneffenheden en mijn huid is strakker en gladder. Dat lijkt me toch wel een goede reden om een product opnieuw te kopen!
Ik ben hier onwijs tevreden over en het is super zuinig in gebruik. Je hebt maar een beetje nodig en met mijn 90 ml flesje heb ik een paar maanden (!) gedaan.

Je koopt Purity Made Simple voor €22,50 (240 ml) bij Ici Paris XL, waar ze ook nog eens vaak goede acties hebben met korting op philosophy en reinigers. Een 90 ml flesje kost rond de €15, een grote fles is dus een stuk
voordeliger.

2 gedachtes over “Review: Philosophy Purity Made Simple

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s