The Wishlist: Sephora & Keuzes maken

Jullie weten vast nog dat ik na Londen een reeks reviews schreef met vooral high end producten. Allemaal producten die ik met veel liefde gebruik tot op de dag van vandaag, maar achteraf ook wel overbodig en had ik misschien beter na moeten denken over het geld in mijn portemonnee. Met het volgende reisje op de planning begon ik natuurlijk alweer online te snuffelen naar winkels en kwam ik erachter dat er in Praag meerdere Sephora’s zitten. In mijn hoofd heb ik een wishlist én een dilemma, want ik kan het echt niet allemaal meenemen. Ik leg je uit wat en waarom, als je benieuwd bent, lees dan verder!

Ieder meisje met een hart voor make-up begrijpt dat ik pretoogjes krijg bij de Sephora en ik zweethandjes krijg van Urban Decay, Too Faced & NARS (de andere merken zijn ook mooi, maar deze merken zijn mijn toppers). Het zijn dan ook alleen maar producten van die merken waar ik naar hunker.

1. NARS “And God created the women” Eyeshadow Palette

NARS is echt een van de mooiste merken die ik ooit ben tegengekomen. Ik kocht in Londen Albatross Highlighter en dat was liefde op het eerste gezicht. Eerst letterlijk iedere dag en nu nog steeds meerdere keren per week draag ik deze prachtige gouden highlighter. In Londen had ik nog veel meer willen kopen, maar ja, geld he. NARS is zeker niet goedkoop, maar hun paletten zijn in verhouding wel goed betaalbaar (niet dat 45 euro niet veel is, maar een losse oogschaduw is 20 euro). Het “And God Created The Women” is een prachtig palette met precies mijn favoriete kleuren oogschaduw, die dezelfde kwaliteit hebben als de normale fullsize mono’s. Ook krijg je er een angled kwast bij en een oogschaduwbasis (en die moet fantastisch zijn als ik de reviews mag geloven). Ja, dit is zeker een kanshebber om mee naar Nederland te vliegen!

2. Urban Decay Naked On The Run

Ik wil heel graag iets van Urban Decay en toen ik deze zomer de reviews verschenen van het dit jaar uitgekomen On The Run palette was ik eigenlijk al verkocht. Wat een mooi palette en wat super handig! Je krijgt verschillende oogschaduws (matte en glanzend), een bronzer, highlighter/grote oogschaduw en blush, met daarbij een 24/7 Glide On Pencil in een donkerbruine kleur en mascara en een nude/donkerroze lipgloss. Echt een mooie combi dus en gelijk alles bij elkaar! Ik vind de kleuren heel erg mooi, de enige twijfel is de bronzer, waarvan ik hoop dat hij niet te oranje is. Ik heb al het Basics palette waar ik onwijs veel gebruik van maak, maar het Naked Basics2 is te koel voor mij. En met alle goede dupes vind ik het echt overbodig om een van de Naked paletten aan te schaffen.

3. Too Faced Natural Eye Palette

Ik heb nog niks van Too Faced en mijn budget was (gelukkig) op toen ik Londen voor het schap stond. Over Too Faced lees ik zoveel goede verhalen en er staan op Youtube wel honderden looks met het Natural Eye Palette (waar bijvoorbeeld VeraCamilla enorm fan is). Ik vind het echt een mooi palette met prachtige dagelijkse kleuren. Ik vind het wel enorm jammer dat de verpakking niet zo handig is, eerst was hij karton maar tegenwoordig van stug ijzer. Dit palette is echt enorm handig en je kan er veel verschillende looks mee maken.

4. Too Faced Chocolate Bar Semi Sweet

Over Too Faced gesproken, ze hebben pas het Semi Sweet palette uitgebracht, wat een tweede versie is van het Chocolate Bar palette is. Deze is wat warmer van toon en heeft meer oranje/koper tinten. Ik vind dit een palette wat meer bij me past dan het origineel, omdat ik echt meer neig naar warme tinten. Dit is echt een mega veelzijdig palette met heel veel kleuren. Ik vind het alleen wel prijzig en ik weet niet of mijn budget dat toe laat (waarschijnlijk niet, iedere euro is welkom). Dit is wel echt een droompalette!

Dit zijn de paletten die op mijn verlanglijst staan. Natuurlijk is het eerst maar de vraag of ze ze uberhaupt wel hebben, de kans is natuurlijk best groot dat iets is uitverkocht. Ook weet ik nog niet zo goed hoeveel eten en drinken me gaat kosten op reis, als dat wat hoger uitvalt houdt het natuurlijk sowieso op. Ik kan geen geld uitgeven wat ik niet heb, ik betaal tenslotte ook nog huur en collegegeld, wat toch echt wat belangrijker is. Ik weet ook niet wat in real life het mooiste is, misschien valt een van de paletten me wel onwijs tegen, dan wordt de keuze ook wat makkelijker. Als ze allemaal tegenvallen is het ook pech, misschien dat ik dan iets mooiers tegenkom, maar anders is het alleen maar een meevaller. Als ik iets koop gaan jullie het sowieso zien, dan komt er absoluut een review van!

Hebben jullie een wishlisht?

3 gedachtes over “The Wishlist: Sephora & Keuzes maken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s