Random Faves

Ik had afgelopen maand niet echt nieuwe make-up favorieten. Ik heb de laatste tijd eigenlijk geen nieuwe make-up meer gekocht (in ieder geval niet meer sinds de assortimentswijziging van Catrice & Essence). Ik heb deze keer wel een paar random favorieten, die op één na eigenlijk geen van allen beauty-gerelateerd zijn. Toch leek het me leuk om ook eens wat lifestyle favorieten te laten zien. Kijk mee als je benieuwd bent naar mijn Random Faves!

DSC_0378

Het plaatje hierboven is trouwens ook volledig random. Ik had niet echt een overzichtsshot en had ook geen ander passend plaatje, dus dan maar een mooie blush!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Corkboard Map

Ik woon inmiddels al best weer een tijdje op een nieuwe kamer. Ik vind de inrichting, mijn meubeltjes en spulletjes heel leuk staan en ik was grotendeels tevreden, maar ik miste nog iets aan de muur boven mijn bank. Op een andere beautyblog kwam ik iemand tegen die deze kurken wereldkaart had en ik was gelijk verliefd. Ik ben geen wereldreiziger, maar wat ik heb gezien vind ik fantastisch en ik hoop nog heel veel meer te mogen zien van de wereld. Voor ik het wist had ik hem besteld en nu hangt hij aan mijn muur. Ik ben er ontzettend blij mee! Het is dus een wereldkaart van kurk die je tegen je muur kan plakken. Je kunt er punaises in steken (of foto’s aan hangen) van plaatsten die je al hebt gezien. Ik heb nu alleen nog maar de plaatsen waar ik al ben geweest, maar ik wil ook nog gouden of roze punaises halen om de plaatsen die ik graag nog wil zien te markeren (en dat zijn er een hoop meer!). Mijn muur ziet er weer leuk uit in ieder geval!

Foodblogs

foodblogs

Sinds ik op mezelf woon heb ik toch meer interesse gekregen in eten. Ik ben zeker geen keukenprinses en bijna alles wat ik op tafel zet is super simpel, In het begin heb ik best wat geprobeerd, maar de laatste tijd vind ik het echt lastig om te bepalen wat ik iedere dag wil eten. Ik tref mezelf steeds vaker aan op de site van Albert Heijn, maar ik ben opeens ook veel foodbloggers gaan volgen voor de nodige inspiratie. Ik heb een aantal favorieten, omdat zij steeds makkelijke en lekkere recepten online zetten die ik in ons studentenhuis ook gewoon kan maken, zonder dat ik drie uur achter het fornuis sta. Hier nog de links naar mijn favoriete Foodbloggers:

Gewoon Wat Een Studentje ’s Avonds Eet

Brenda Kookt!

Lekker & Simpel

Oh My Foodness

Chicks Love Food

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik vertelde het al in mijn post over de lente deze week, ik ging weer experimenteren met kleur. Vorige week maakte ik een blauwe eyeliner en daar was ik zo tevreden over! Ik vond het echt mooi gelukt en het was niet te heftig, maar wel speciaal. Ik heb hem inmiddels vaker gedragen. Ik maakte hem met de Maybelline Color Tattoo in Everlasting Navy (helaas uit het assortiment, maar Bourjois heeft volgens mij een soortgelijke), waarvan ik eerste helemaal niet doorhad hoe makkelijk deze ook werkt als eyeliner. Het blijft ook nog eens mooi zitten! Ik plaatste op social media deze foto’s van mijn look:

1425992879749sdfasdf IMG_20150310_140330dfasdf

TUMBLR

Knipseltumblr

Een paar jaar gelden was ik helemaal verslaaf aan Tumblr. Uren kon ik doorklikken op mijn feed en plaatjes reposten voor op mijn eigen pagina. Ik was het eigenlijk helemaal vergeten, tot een vriendinnetje het in de collegezaal zat te doen. Iedere dag kijk ik nu weer even op Tumblr, gewoon op plaatjes te kijken, heel hersenloos. Tumblr geeft me ook weer inspiratie en is een leuke afleiding tijdens het leren en voor in saaie colleges. Voor de geinteresseerden, je vindt mijn tumblr op endingthisshit.tumblr.com

Dat waren ze weer, mijn Random Faves! Heb jij nog leuke favorieten ontdekt de laatste tijd?

Een gedachte over “Random Faves

  1. Linda / Oh My Beauty zegt:

    Leuk artikel! Recepten maken vind ik altijd erg leuk, alleen inderdaad het drama van wat te eten. Ik heb sinds kort een abonnement op de Hello Fresh box, dat is heel flexibel. Het eten is supervers, lekker en de recepten makkelijk te maken. Misschien een idee? 🙂
    Mooie look heb je gemaakt!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s