Realistische Stash-Opberg Tips

Op internet zie je vaak de mooiste make-up collecties voorbijkomen, kasten, lades, bakken vol make-up. Maar laten we heel eerlijk zijn, hoeveel Nederlandse meisjes hebben zo’n stash? Zelfs Misslipgloss heeft alleen een Helmer kastje gevuld. Ik liet jullie al eerder inspiratie foto’s van collecties en inrichtingen zien, vandaag weer, maar nu realistisch. Oplossingen die je makkelijk kan krijgen en die ook passen voor mensen met iets minder make-up dan DulceCandy. Kijk mee!

GODMORGON Doos met vakken IKEA Gratis 10 jaar garantie. Raadpleeg onze folder voor de garantievoorwaarden.

Ik heb gezocht naar producten die gewoon in Nederlandse winkels te koop zijn. Ik bedacht me dat ik vast niet de enige ben die liever niet online bestelt en van te voren even wil kunnen kijken en voelen aan een artikel.

GODMORGON Doos met vakken IKEA Gratis 10 jaar garantie. Raadpleeg onze folder voor de garantievoorwaarden.

IKEA Godmorgon (“Doos met vakken, transparant”) – €14,95

Deze opbergbak staat heel hoog op mijn lijstje. Het is een plastic bak met handige vakken. Sinds het stash-filmpje van VeraCamilla wil ik hem, zij had hem zo handig ingericht! Er zit een schuine kant aan die kan bewegen, en daar kun je super makkelijk foundationflesjes in kwijt. Ik krijg toch (ondanks dat ik weinig meer koop) een beetje ruimtegebrek in mijn bakken, dus ik denk dat deze wel welkom is en alles wat netter kan maken.

IKEA heeft ook veel bakjes en mandjes om make-upjes in op te bergen. Zelf heb ik liever alles een beetje in dezelfde stijl en ik heb geen kast dus en ladeinzet werkt niet goed. Mocht je hier geen problemen mee hebben: ga eens kijken want ze hebben heel erg veel voor weinig geld!

(FOTO van Teskuh.nl)

HEMA Ladeverdeler – €9,95

Deze heb ik jullie vaker laten zien, deze gebruik ik namelijk zelf. Ja, toch een ladeverdeler, maar hij komt in een kartonnetje, waardoor je hem ook in elkaar kunt laten zitten. De maten zijn heel handig voor verschillende soorten make-up en er past heel veel in. Ik vind doorzichtig zelf het mooist, dan zie je ook wat je in de bakjes hebt zitten.

Glazen kistje

XENOS Glazen Kistje – €5,99

Deze leuke glazen kistjes met klapdekseltjes kun je heel mooi stapelen of een paar naast elkaar zetten (wel zo handig gezien de deksels). Ze zijn niet megagroot, flesjes erin bewaren wordt misschien lastig, maar voor potloden, mono’s, lipproducten en dergelijke is dit een hele mooie en nette opbergmethode.

H&M Home Draadmand – €14,99

Ik vind dit soort koperen mandjes heel erg leuk en stijlvol. Voor kleine spulletjes is het wat minder ideaal, maar paletten kun je hier bijvoorbeeld heel mooi ik kwijt. Ze hebben ook mandjes die wat hoger en smaller zijn, het is ook leuk om die te combineren en dan kan je daar eventueel kleinere make-upjes in doen. De smallere bakjes zijn €7,99.

Ook leuk én goedkoop:

– Rieten mandjes, bloempotjes, en desk organizers om je make-up in op te bergen.

– Medicijnkastjes, kruidenrekjes en sleutelkastjes

– Besteklades, shampoorekjes (met zo’n zuignap voor aan tegeltjes), mooie toilettassen en nachtkastjes

Dit waren even snel wat ideetjes en oplossingen die me leuk leken om te delen. Hoe heb jij je stash ingedeeld?

2 gedachtes over “Realistische Stash-Opberg Tips

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s