Review: Catrice Allround Coverstick

Het nieuwe assortiment van Catrice & Essence ligt weer in de schappen! Je hebt ongetwijfeld, net als ik, al verlekkerd naar de aankondigingen gekeken en bepaald wat je wilde hebben. Het viel me eerlijk gezegd een beetje tegen toen ik het in de winkel zag. Ik kon het alleen niet weerstaan om toch wat dingetjes mee te nemen, waarvan de Allround Coverstick van Catrice, die ik vandaag ga reviewen! Kijk mee naar wat ik ervan vind!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Ik heb de laatste tijd wat troubles met mijn concealer. Nu mijn huid droger wordt vallen velletjes meer op (ik kan smeren wat ik wil) en veel concealers zijn te droog en laten het daardoor nog meer opvallen óf dekken niet goed genoeg waardoor je ze moet caken en alsnog velletjes laten opvallen. Ik ben dus op jacht naar een goede concealer!

Met het nieuwe assortiment heeft Catrice een nieuwe concealer uitgebracht en op de eerste swatch in de winkel zag het er eigenlijk wel goed uit! Ik had er ook nog geluk mee, want het is op het moment tweede product voor de halve prijs en ik had ook wimpers nodig dus ik kreeg mooi korting.

De Catrice Allround Coverstick is een concealer zoals je die misschien van wat jaren terug herkent (toen Catrice nog het oude logo had zat er ook zoiets in het assortiment). Het is een creamy concealer en mijn ervaring met sticks is dat ze vaak een beetje vettig zijn en extreem goed dekken. De verpakking ziet er in ieder geval goed uit. Gewoon clean, simpel, in huidskleur. Er staat weinig informatie op de huls. De dop klikt goed vast en je moet de concealerstick naar boven draaien.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De Coverstick is verkrijgbaar in drie kleuren, ik haalde de kleur 020 Vanilla, de medium kleur. Er is nog een donkerdere kleur met gele ondertoon (die Vanilla ook heeft) en een lichtere met een roze ondertoon.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dit is de stick helemaal uitgedraaid. Hier doe je zeker wel een tijdje mee, want het product is vrij zuinig in gebruik. Ik vind het fijn dat de punt al rond is gemaakt, zo kan je makkelijker plekjes aanstippen en strepen zetten.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dit is de swatch. De kleur is perfect voor mij (mijn gezicht is iets donkerder dan mijn hand). Het is best een dikke substantie, wat best stevige dekking belooft. Hij is een beetje vettig, maar droogt wel matte op. Hij is ietsjes aan de droge kant. Ik vind het prettig aanvoelen en het is heel natuurlijk te blenden!

chinnie

Oké, dit is niet de meest flatteuze foto ooit, maar hopelijk krijg je zo een idee. Links zonder concealer, rechts met. Ik heb wat roodheid op mijn kin die ik graag een beetje verberg. Je kunt ook wel zien dat hij een duidelijke matte finish heeft, maar heel goed dekt! Ik vind het een goed effect en ik ben er blij mee!

Ik vind deze concealer heel fijn. Hij is zeker niet te droog (wel voor onder mijn ogen), maar geeft ook geen te heftige glans. Hij dekt gelijk en blend goed uit. De stick brengt makkelijk aan en heeft vrij veel inhoud. Dit is nu mijn go-to concealer voor plekjes, roodheden en ander ongemak op mijn gezicht (behalve wallen, dat doet Touche Eclat).

Het mooiste, deze Coverstick kost maar €2,99! Je haalt hem bij Kruidvat en Trekpleister.

5 gedachtes over “Review: Catrice Allround Coverstick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s