Beauty Favorieten #1

Een goed voornemen voor mij was om iets vaker mijn favorieten te laten zien. Ik weet niet of het me lukt om het iedere maand te doen, maar zo af en toe zullen jullie ze wel voorbij zien komen. Vandaag weer de eerste editie van 2015, met wat oude én nieuwe producten. Kijk mee naar mijn favoriete beautyproducten van de afgelopen tijd! Lees verder…SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik heb bijna alleen maar make-up in deze favorieten zitten, maar ook een doucheproduct en alles uit een verschillende prijsklasse.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het eerste is niet per sé een product wat ik laat zien gaat niet om het product of merk zelf, maar om het type product. Ik gebruik al een hele tijd de Rimmel Stay Matte poeder, maar de laatste tijd heb ik vaak het idee dat hij een beetje oxideert (in andere woorden: oranje wordt). Daarom pakte ik er weer eens een transparante poeder bij, uit een oude Limited collectie van Essence. Deze is zo goed als transparant, maar maakt mijn huid wel iets bleker, maar dat zie je nauwelijks. Transparant poeder houdt mijn huid net zo matte, maar wel de juiste kleur.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Deze twee kennen jullie al als je al iets langer op AA Beautyaddicts kijkt. Uit de Lightness of Being collectie van MAC kocht ik de twee MSF’s Lightscapade en Perfect Topping. Ik wissel deze nu iedere dag af en ben helemaal verliefd op de glow die ze me geven.  Ik vind het fijn dat je deze heel mooi kan opbouwen. Ik kan ze heel natuurlijk houden, maar ook echt een stevige glans (waar ik wel van houd).

SAMSUNG CAMERA PICTURES

In de Kerstsale van de The Body Shop kocht ik de Frosted Cranberry Body Polish. Ik had nog nooit zoiets geprobeerd, maar het leek me wel fijn als een hele milde scrub en douchegel. Ik vind de geur zo lekker, onwijs zoet en een klein beetje warm, daar houd ik ook echt van. Sindsdien gebruik ik deze heel veel en ruikt mijn badkamertje zo lekker als ik de douche uit stap! De pitjes in de gel maken mijn huid nét iets zachter en hij droogt mijn huid niet uit. Deze Body Polish is niet meer te koop, maar mocht je bij TBS ooit een Body Polish tegenkomen, neem hem mee, het is zo’n lekker product!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Een hele tijd geleden heb ik deze concealer van Essence gekocht voor in mijn tas. Ik pakte hem alleen nooit en toen is hij weer onderin de make-up collectie beland. Zo lang, dat de Essence Stay All Day 16H concealer tegenwoordig rode opdruk heeft in plaats van zilver. Ik kwam hem laatst tegen en de kleur blijkt onwijs goed te matchen met mijn huid op dit moment (de foto is wat overbelicht). De formule vind ik heel fijn, hij is dekkend, niet te droog en blijft echt heel lang goed zitten!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik had de Tanya Burr lipglossen ook al een tijdje niet meer aangeraakt. De laatste tijd had ik heel erg droge lippen met veel velletjes en leefde ik dus vooral op 8H Cream. Mijn lippen zijn nu weer een beetje normaal en ik kon dus weer lekker lipgloss dragen! Ik heb een aantal van de TB glossjes, allemaal nudes, maar deze zijn mijn favorieten. Aurora is oudroze en net wat donkerder dan mijn lipkleur en Chic is een prachtige nude kleur die bij mij heel goed matcht. Het zijn heel gepigmenteerde lipglossen met een mooie glans en ze blijven echt makkelijk een paar uur goed zitten.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Over Club hebben jullie ook al het een en ander kunnen lezen. Deze heeft in de laatste weken heel veel gebruik gehad, ik heb hem echt heel veel gedragen. Het is zo’n mooie draagbare, maar toch bijzondere kleur, die in z’n eentje al heel veel doet!

Dat waren mijn favorieten alweer. Wat waren jouw favorieten van de afgelopen tijd?

2 gedachtes over “Beauty Favorieten #1

  1. BEAUTY KONING zegt:

    De concealer, de lipglosses en de highlighters van MAC! Gorgeous producten! Bij mij was de OCC Lip Tar in Black Metal Dahlia mijn favoriet en de foundation van Sleek. Dekt als een tierelier, goedkoop, test niet op dieren en ook nog eens mijn huidkleur!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s