Review: MAC – Club Eyeshadow

Hij stond al lager op mijn verlanglijstje en ik had er al eerder verlekkerd naar staan kijken bij MAC. ‘Club’ is wat mij betreft één van de meest bijzondere kleuren van MAC en daarom vond ik het tijd om hem toch echt maar aan mijn collectie toe te voegen. Ben jij benieuwd wat er zo bijzonder is aan Club? Lees dan verder!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

MAC is zoals jullie weten echt mijn favoriete make-up merk. De kwaliteit is altijd fantastisch! De producten zijn wel prijzig (maar net iets minder duur dan de meeste High End merken als Dior en Chanel), maar ik vind het eigenlijk altijd het geld waar.

De verpakking is ook altijd mooi en goed. De doosjes zijn altijd in hetzelfde design, waar ik fan van ben. Het zwart is strak, simpel en niet te gek, maar het houdt je product wel mooi.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Met de naam op de top van het doosje, wat voor de MUA’s in de winkel makkelijk is. Club heeft een Satin finish, met een niet al te aanwezige glans dus, maar ook niet matte.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Club zit in het vaste assortiment, dus ook hier is weer de standaard verpakking. Ik wilde eigenlijk een losse pan kopen met een groot leeg palette, maar die investering wilde ik nog even laten wachten. Ik ging dus voor de oogschaduw met verpakking. De MAC doosjes sluiten altijd goed, gaan ook goed open en je kan er mooi doorheen kijken zodat je snel de kleur herkent.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En op de achterkant staat nog de naam van de oogschaduw met de finish. In een MAC oogschaduw komt altijd 1,5 gram product, wat een standaard hoeveelheid is en je zeker even mee vooruit kan.

kleuren club

Club is in eerste instantie een koele bruine kleur. Houd hem in het licht en er verschijnt een blauwige glans. Die blauwe gloed was ik nog niet eerder tegengekomen bij een bruine kleur. Op de swatches is beter te zien wat ik bedoel en wat je hiermee kan.

swatches club

Meest links zie je Club gewoon geswatcht. Dan heb je dus een mooie, goed gepigmenteerde, bruine kleur. In het midden is de swatch een beetje naar het licht gedraaid, dan zie je weer de blauwige glans. Helemaal rechts heb ik Club aangebracht over een matte zwarte tint. Dan vervalt de bruine kleur en heb je alleen nog een blauwe glans, heel bijzonder.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hier heb ik alleen club aangebracht op mijn oog. In het midden zie je de glans, die niet altijd aanwezig is maar bijvoorbeeld in de zon veel blauwer is, aan de buitenkant heb je gewoon een mooie bruine kleur. Ik draag de laatste tijd weer vaker één kleur op mijn hele oog, dan is die blauwe gloed leuk want dat maakt de look toch speciaal, terwijl je niet veel moeite hoeft te doen. Op de foto had ik eigenlijk onder mijn oog zwart met Club gecombineerd, wat in real life een blauw lijntje gaf, maar op de foto komt dat niet goed over. Ik maak snel een keer een duidelijke look met Club!

Ik vind Club fantastisch! Hij heeft de vertrouwde kwaliteit van MAC, hij blijft goed zitten, kruimelt niet, geeft toch geweldig pigment en brengt goed aan. Het is een mooie bruine kleur zoals ik ze graag draag, maar dan net specialer. Club is wat mij betreft echt een bijzondere kleur waar ik zeker meer mee wil proberen én die zeker een kijkje waard is als je bij een MAC counter staat.

Club kost met verpakking €17,- en als losse pan €13,- (die zijn niet overal verkrijgbaar), met verpakking kun je hem halen bij ieder MAC verkooppunt.

 

 

Advertentie

3 gedachtes over “Review: MAC – Club Eyeshadow

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s