TIP: VS bij Etos & Kruidvat!

Ik speur iedere week de aanbiedingsfoldertjes van Etos, Kruidvat en DA rond. Soms kom je dan leuke dingen tegen, goede acties, deals, maar ook bijzondere producten waarvan de winkel dan een restpartij mag verkopen. Deze week ook een leuke actie: Victoria’s Secret Body Splashes bij Kruidvat en Etos! Lees verder als je meer wilt horen over de acties!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Bij Etos vind je nu sets met óf vijf mini Victoria’s Secret Body Splashes óf drie mini Body Lotions met drie mini Body Splashes. En het leukste: de sets zijn ieder maar €15,-! Doordat je gelijk verschillende geurtjes hebt kan je lekker afwisselen en proberen. De Body Splashes gaan lang mee, dus hier kan je zeker mee vooruit! Zelf haalde ik de set met vijf mini’s, omdat ik wat minder vaak body lotion gebruik. Als je nu nog naar de Etos rent ben je waarschijnlijk nog op tijd om een set te halen! Mocht het je niet lukken: binnenkort komt Victoria’s Secret vast in het assortiment bij Etos, omdat er wat gewone parfummerken uitgaan (daarom nu ook veel korting op parfum bij Etos), welke producten er precies komen is nog niet bekend.

In de set met vijf mini’s zitten de geuren Love Spell, Coconut Passion, Amber Romance, Passion Struck & Pure Seduction.

Bij de Kruidvat kun je deze week ook Body Splashes vinden, voor €8,99, de full size weliswaar. Welke geurtjes er precies zijn werd me niet duidelijk, maar ik kan me ook goed voorstellen dat er heel veel weg is! Lekker veel Victoria’s Secret in de winkels dus! (En ja, wat mij betreft zijn ze de hype echt waard, ze ruiken heerlijk en blijven lang hangen, zijn in verhouding niet duur, want je krijgt een mega grote fles!) (Voor de echte jagers: bij Dirkx Drogist staan het hele jaar door soms flessen in de winkel, meestal de paarse en de blauwe, voor dezelfde prijs als bij Kruidvat.)

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nog even ter vergelijking: de full size en mini naast elkaar. De full size fles bevat 250 milliliter en de mini bevat 60 milliliter.

Ga jij rennen naar de Etos/Kruidvat om deze te halen?

 

NOTE: Inmiddels is deze post wat achterhaald. Toch merk dat er nog mensen bij deze post terechtkomen. Wil je toch een Victoria’s Secret Body Splash bestellen? Dat kan via Bol.com altijd!

5 gedachtes over “TIP: VS bij Etos & Kruidvat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s