Budget Opbergmanieren Voor Make-Up

Een poos geleden liet ik jullie inspiratie zien voor een prachtige stash en wat je allemaal kunt doen om je make-up op te bergen. Helaas is mijn stash nog steeds niet veranderd in de kamer van Dulce Candy. Ik ben een tijdje terug ook verhuist naar een andere kamer en nu vind ik het helemaal lastig om alles mooi op te bergen. Ik heb dus nog niet bepaald mijn ideale inrichting, maar wel een aantal handige hulpjes en tips om je make-up goed en eventueel ook mooi op te bergen! Benieuwd naar waar ik mijn make-up nu bewaar of op zoek naar ideeen? Lees dan verder!

tumblr_m0un6woSN71r2p9w5o1_500_large

Zoals hierboven is het dus helaas niet. Ik ben nog op zoek naar de goede oplossing voor mijn make-up. Ik heb nu een ander bureau waarop dingen niet zo handig staan en het allemaal veel meer plek inneemt dan voorheen. Ik zou op zich best een kastje willen, maar waar ik die vandaan haal en neer moet zetten weet ik dan ook weer niet. Ik zou het liefst alles een beetje willen zien, anders vergeet je vlug producten. Ook wil ik dat alles netjes is. Op het moment is het wel netjes en ik denk dat zeker mensen met een kleine stash wel wat hebben aan mijn voorbeelden!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Eerst de kwasten. Ik had eerst verschillende bekers, maar bij de Ikea heb ik een plantenpotje gekocht waardoor mijn gezichtskwasten nu allemaal bij elkaar passen. Ik vind het een heel leuk potje en het ziet er gelijk een stuk opgeruimder uit. Mijn oogkwasten bewaar ik in een beker van Rimmel, waar I Love Make-up op staat. Mijn kwasten vind ik nu goed en netjes staan, ik vind bekers en potjes ook een stuk praktischer dan bakken met steentjes enzovoort.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dan mijn everyday producten. Dit zijn de producten die ik er iedere dag standaard bij pak. Ik bewaar ze in een acrylen houder van de Action, die ik al eens liet zien. Klik hier voor een geupdate versie van de inhoud. Ik vind dit een handig bakje en alles ziet er zo vrij netjes uit. Eerst had ik alles in één grote bak (die zie je hier nog), die altijd een rotzooi blijft. Soms is het onhandig dat hier lang niet alles in past, dan verlang ik terug naar die bak, maar dit ziet er wel veel netter uit!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dan heb ik nog een heleboel losse toilettasjes met producten, 5 in totaal. In de bruine zitten de duurdere mono’s, in de witte zitten lipproducten en in de blauwe vind je gezichtsproducten. Dit vind ik het meest vervelend. Ik zie niet wat hier in zit en daardoor vergeet ik producten. Ook is het onhandig als je net iets nodig hebt en dat net onderin ligt. Het is echter wel een handige manier om categorieen apart te houden of voor een kleine stash, als je het bij wat minder tasjes kan houden.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De budget mono’s bewaar ik in dit soort bakjes van de Action. Die zijn denk ik niet meer te koop, ik kreeg ze al lang geleden. Je kunt hier natuurlijk heel veel bakjes voor gebruiken, maar ik heb wel graag een hoog bakje omdat mono’s soms lastige vormen hebben en verschillende maten en in een hoog bakje kan je dan makkelijker dingen kwijt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Voor potloden en eyeliners gebruik ik deze acrylen bekers. Het zijn eigenlijk tandenborstel-bekers van de Action, maar voor dit werken ze natuurlijk ook prima! Ze staan ook mooi en je kan er ook nog gemakkelijk door heen kijken (dat vind ik altijd wel mooi). Ik heb er één voor potloden en liners en één voor losse mascara’s, wimperkrullers, kammetjes en dat soort dingen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Voor paletten gebruik de acrylen bakjes van Hema. Je koopt een set met verschillende bakjes van verschillende formaten. Ze passen gemakkelijk in lades (als je die hebt) en het staat mooi. Door de verschillende maten kan je er alles in kwijt en het staat mooi opgeruimd. Ik denk dat ik er nog een set bij haal voor de producten uit de toilettasjes. Zo’n set kost €10,- maar ik echt heel handig en je kan er een heleboel in kwijt. In de bak hierboven, de grootste uit de set, bewaar ik een aantal grote paletten en de duurdere paletjes. Ik heb ook een langwerpige bak met blushes en bronzers, een kleiner bakje met cream blushes, maar ook nog bakjes voor goedkopere paletjes. De bakjes passen precies in elkaar om een rechthoek te vormen.

Dit zijn een paar van de manieren waarop ik producten bewaar. Hopelijk hebben jullie er wat tips en ideeen uit gehaald voor een praktische stash (want sommige dingen zijn niet per sé de mooiste keuze), waar je niet al te veel geld voor neer hoeft te leggen. Hoe bewaar jij je stash? Heb jij een mooie kaptafel of kast, of heb je net als ik nog niet de juiste setting gevonden?

 

 

4 gedachtes over “Budget Opbergmanieren Voor Make-Up

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s