Review: LUSH Fun

Na de Kerst gaat bij LUSH alles uit de kerstcollecties in de Sale. Het meeste is gelijk na de kerstdagen weg, maar een paar dagen later probeerde ik toch nog een flesje Snowfairy te bemachtigen. De losse flessen hadden ze niet meer, maar nog wel setjes. Ik kocht dus een mini van Snowfairy en een Fun daarbij. Ik had nog nooit een Fun geprobeerd, dus dat leek me wel eens leuk om te testen! Benieuwd naar mijn mening over Fun, wat het is en hoe het werkt? Lees dan verder!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Deze Fun komt dus uit de Kerstcollectie, deze specifieke geur is dus niet meer te koop, maar er zijn altijd een aantal andere geuren permament in het assortiment. In de Valentijnscollectie zit er dacht ik ook weer een (correct me if I’m wrong). Dit is “What A Softy!” een lekker zoete, roze Fun. Maar wat is Fun nu eigenlijk?

Fun is een soort badklei. Het is een rolletje van zacht, klei-achtig spul wat je kan kneden en vervormen, maar als het nat wordt gaat het een beetje schuimen en smelt het weg. Het is zeep en volgens Lush kan je het zelfs voor je haar en kleding gebruiken. Voor kindjes is Fun echt super leuk om mee te spelen voor en tijdens het in bad gaan. Voor de mensen zonder bad (ik!), hij werkt ook prima onder de douche!

Ik wil het niet te veel hebben over What A Softy, omdat je die niet meer kan krijgen, maar wel even een beschrijving: Hij is extreem zoet, hij ruikt wat naar aardbeien vind ik. Lush zegt dat hij ruikt naar je kindertijd, en ja, dat klopt wel een beetje. Ik ben dol op dit soort zoetigheid!

Fun komt verder niet in een heel fancy verpakking, maar gewoon in een cellofaantje met een sticker. Dat is biologisch afbreekbaar, maar zolang je Fun erin bewaart blijft de klei ook goed en zacht.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Fun is helemaal veganistisch en de ingredienten zijn zeker ook geschikt voor gevoelige huidjes!

LUSH heeft lekker uitgebreid beschreven wat je moet doen met Fun. Ik vind die teksten altijd zo grappig!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Mijn Fun is gemaakt door Jason. Nog zo’n grappig dingetje aan Lush producten! Er staat een datum op, hij blijft ongeveer een jaar goed, maar beter is het om hem niet te lang te laten staan.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Van Fun pluk je een stukje af. Ik deed het met mijn nagel en dat is niet zo slim, daar blijft het achterhangen 😦 Verder is gemakkelijk te doen. Voor een groot bubbelbad heb je aardig wat nodig, voor een simpele douche zou ik gewoon net iets meer pakken dan hierboven. Zo’n los stukje ziet er nog niet zo lekker uit…

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kijk, je kan het kneden! Je kan echt alles maken met Fun. In de Kerstcollectie zat ook een pinguin die je nog helemaal in elkaar kon zetten (of was het een sneeuwpop?), hartstikke leuk! Best grappig om er een beetje mee te spelen voor je hem nat gaat maken.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Als je er dan wat water bij doet lost het langzaam op. Nu voelt het helemaal als klei die je nat moet maken (van die grijze waar je op school mee moest werken). Hoe meer je het opwrijft, hoe natter en schuimiger het wordt. Als het flink in washandje doet of in een puff krijg je ook wat schuim. Nu kan je het verdelen over je lichaam, gewoon zoals je je er normaal ook mee zou wassen.

Zodra Fun is opgelost werkt het inderdaad niet anders dan een andere zeep of douchegel. Hij reinigt je huid goed, laat een zoete geur achter. Ik krijg er zelf geen droge huid van, ook geen irritaties, hij werkt fijn! Ik ben fan! Ik word er zo vrolijk van om te kliederen met Fun!

Fun kost €7,95 en is te koop in verschillende kleurtjes/geurtjes, je krijgt 100 gram, waar je best even mee vooruit kan. Fun is te koop bij alle verkooppunten van LUSH.

4 gedachtes over “Review: LUSH Fun

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s