Review: Yves Rocher Mascara Volume Elixir

Opnieuw een Yves Rocher review, deze keer testte ik een mascara die ik dankzij mijn klantenkaart gratis kreeg. Ik heb zo wel mijn favorieten op mascara-gebied, maar laat die nou net allemaal van dure merken zijn. Mascara is een lastig ding bij mij, mijn wimpers hebben aardig wat hulp nodig. Ik zoek krul, separatie, volume én lengte, maar zonder plakwimpers, spinnenpoten en klontjes. Ben jij benieuwd of de Yves Rocher Volume Elixir Mascara dat allemaal kan voor mijn wimpers? Lees dan verder!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De Volume Elixir ziet er in ieder geval mooi uit! Dit soort gouden hulzen wordt dan wel snel vies (vette vingers, etc.), maar het staat ontzettend mooi! Dit ziet er zeker niet goedkoop uit en voelt ook stevig aan. Hij is niet zwaar en van plastic, maar dit gaat niet zomaar kapot.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Als je de mascara koopt zit er nog netjes een plasticje om. Zo weet je zeker dat de mascara niet eerder open is geweest. Mascara kan je na openen slechts drie maanden bewaren. Doordat het op waterbasis is en je het borsteltje steeds in en uit de huls haalt (pompt), wordt het een broedplaats voor bacterien en laat dat nou net níét zijn wat je bij je ogen wilt hebben.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Een mooi detail: het logo van Yves Rocher op de dop. Heel chic!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het is natuurlijk de “Volume Elixir” mascara, dus ik verwacht wel een soort magisch ingredient of serum. Op de verpakking staat dat er Hibiscus peptiden (een bepaald molecuul, ik ga jullie niet lastig vallen met scheikundige definities) in de mascara zitten, die de wimpers zouden moeten versterken en repareren. Klinkt niet slecht!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De Volume Elixir heeft een vrij simpel borsteltje. Het loopt iets toe in een punt, maar heeft verder gewone haartjes en een normale spiraal. Hij is wel vrij groot. Dit zijn meestal de beste borsteltjes voor volume. Wel komt er vrij veel vloeistof van het borsteltje af, maar dat kan na een tijdje wel verminderen.

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

Dit zijn mijn wimpers zonder enige make-up. Ik heb weinig wimpers, maar ze zijn ook kort, dun en recht. Die kunnen wel wat hulp gebruiken!

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

 

 

En met de Volume Elixir Mascara, ziet dat er al wat beter uit! Ik zie wat krul, ik zie dat mijn wimpers meer opvallen. Ik zie een beetje volume, maar ik zie vooral lengte. Ik had graag iets meer volume willen zien en ook iets meer separatie. Ik heb wel het gevoel dat deze mascara je wimpers snel aan elkaar laat plakken. Ook vind ik dat de borstel de vloeistof niet helemaal ‘egaal’ verdeelt, mijn wimpers zijn niet overal even dik en lang.

Al bij al vind ik het een goed effect. Op de wimpers ziet het er goed uit. Als je voor een vrij natuurlijke look gaat en zelf al redelijke wimpers hebt, kan deze mascara zeker een goede vriend van je worden.

Van het “elixir” stukje merk ik iets minder. Ik heb nog geen verschil gemerkt. Deze mascara blijft wel fijn ‘zacht’, je krijgt geen harde wimpers die afbreken. Ook is dit geen waterproof mascara, wat weer scheelt in het verwijderen ervan, wat ook zorgt dat je wimpers mooi blijven.

De Volume Elixir Mascara kost normaal €22,90 (best een fikse prijs!), maar is tijdelijk te koop met 50% korting. Je koopt hem in de Yves Rocher winkels of online.

 

4 gedachtes over “Review: Yves Rocher Mascara Volume Elixir

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s