Review: Zoeva Mixed Metals Palette

Ik heb voor de aller eerste keer make-up besteld op internet. op Boozyshop.nl  kocht ik drie paletten. Een van Zoeva, waar ik in deze review meer over vertel. Een van The Balm en een van Sleek. Ik kocht het Mixed Metals palette van Zoeva. De kleuren leken mij prachtig, en na een aantal reviews te hebben gelezen en gezien (het filmpje van misslipgloss bijvoorbeeld), wist ik zeker dat ik het palette wilde hebben. Ik heb in mijn stash namelijk vooral natuurlijke tinten, en andere kleuren heb ik heel weinig. Zeker metallic kleuren heb ik niet echt, en dat vind ik toch wel heel mooi om te gebruiken in ooglooks.

DSC_0358

Het palette zit in een kartonnen verpakking, met daaromheen een exact hetzelfde kartonnen hoesje dat er superstrak omheen zit. Opdat hoesje staat precies hetzelfde als op het palette zelf staat, dus dat kan je meteen weggooien. Want echt nut heeft het niet. Ik vind het altijd een beetje jammer als paletten van karton zijn gemaakt, want hierdoor gaan ze sneller kapot als je ze bijvoorbeeld meeneemt in je tas als je ergens naartoe gaat. Het karton is wel stevig, en het palette sluit magnetisch.

DSC_0357

In het palette zitten 10 kleuren van allemaal 1,5 gram, dat is dus 15 gram oogschaduw in totaal, wat lekker veel is. De kleuren zijn allemaal metallic en hebben allemaal een naam die iets met metaal te maken heeft. Bijvoorbeeld Copper Plate, en Platinum. DSC_0359

DSC_0361

Ik vind dat het palette er stijlvol uitziet en dat het ook lekker handzaam is. Het is wel van karton, maar wel lekker dun en niet al te groot waardoor het wel makkelijk in je tas past. In het palette zit geen spiegel of een kwastje ofzo. Dit vind ik een klein beetje jammer, maar dat maakt het natuurlijk wel een goedkoper palette. Als je dit palette dus meeneemt moet je ook een apart spiegeltje meenemen omdat er dus geen spiegel in het deksel zit.

Over de pigmentatie van de kleuren kan ik niet veel meer zeggen dan: WOW!

DSC_0364

De bovenste rij (vlnr. Alloy, Neo Brass, Bronce, Rusty Steel en Copper Plate)

DSC_0365

En de onderste rij (vlnr. Warm Silver, Platinum, Ore Stone, Aluminum, Onyx)

De kleuren zijn stuk voor stuk ontzettend goed gepigmenteerd, ze voelen heerlijk zacht aan (behalve Onyx, die is wat ruwer en ik ben ook wat vaker over mijn arm heen gegaan met deze kleur.) en zijn amper poederig. En als kers op de taart blenden ze echt fantastisch goed. Ook op je ogen zijn de kleuren super mooi gepigmenteerd en doordat ze bijna niet poederig zijn heb je geen last van fall out.

DSC_0372

Natuurlijk heb ik met dit palette voor jullie een ooglook gemaakt, Dit keer met kleuren die ik normaal niet meteen zou gebruiken.

DSC_0373

Ik begon met een oogschaduwbasis (anders gaat de oogschaduw namelijk creasen). Ik blende met de angled shadow brush van Real Techiques Rusty Steel in mijn crease. Hierna bracht ik met een platte oogschaduwkwast van Essence Platinum aan op mijn bewegend ooglid. Dit blende ik met Rusty Steel met mijn MAC 217 kwast. Met de Pencilkwast van Essence bracht ik Onyx aan in mijn buitenste ooghoek en op mijn onderste wimperrand. Dit blende ik weer met de 217 kwast. Daarna bracht ik met de essential crease brush Warm Silver aan in mijn binnenste ooghoek en op mijn wenkbrouwbot. Hierna zette ik nog een kleine wing met de geleyeliner van Maybelline en een likje zwart op mijn wimpers met Benefit’s They’re Real mascara.

Het palette is voor €22,95 verkrijgbaar op Boozyshop.nl

4 gedachtes over “Review: Zoeva Mixed Metals Palette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s