Review: Eveline Cosmetics Eyeshadow Quattro

Een tijdje terug schreef Misslipgloss een positieve review over de paletjes van Eveline Cosmetics. Ik had nog nooit van dat merk gehoord, maar ik was wel onder de indruk en ging ernaar opzoek. Ik kon het lastig vinden, maar vorige week liep ik er zomaar tegenaan! Ik nam het paletje mee omdat ik zelf onwijs nieuwsgierig was geworden en hoge verwachtingen had. Is het wat? Lees verder om daar achter te komen!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Eveline Cosmetics is geen merk wat je overal tegenkomt in Nederland. Ik vond het in een kartonnen stand, laag en een beetje weggemoffeld bij Etos. Je schijnt ze ook tegen te komen bij Op=Op, Big Bazar en sommige DA’s. Dat hoeft niks te zeggen over de kwaliteit, kijk maar naar W7 wat in korte tijd de Nederlandse markt heeft veroverd!

De verpakking ziet er prima uit. Het is gemaakt van plastic/kunststof en voelt stevig aan. Het sluit goed en ik heb zo’n gevoel dat dit wel tegen een stootje kan. Het doosje is verder simpel. Voorop zie je een oog met een soort mini tutorial, zodat je kan zien hoe je de kleuren aan kan brengen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De informatie op de achterkant. Er staat niet veel, maar we weten nu wel dat alles dermatologisch getest is en dat het cruelty free is, toch goed!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Je krijgt ook nog een dubbelzijdige sponsapplicator bij het doosje. Die gebruik ik zelf niet, maar toch een goede extra. Je krijgt vier kleuren, die ook nog genummerd zijn. Zo kan je de tutorial van het doosje gebruiken, maar het is ook eigenlijk wel de volgorde waarop ik meestal mijn make-up aanbreng. Eerst de highlighter en het basis laagje, dan het bewegend ooglid, de crease en een donker accent en de wimperrand.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

De vier kleuren zijn allemaal neutraal. Het zijn bruintinten zoals ik ze graag zie. De mooie, warme glanzende highlighter gebruik ik graag als highlight, maar vooral ook als basislaagje over het hele ooglid. Kleur 2 is mooi op het bewegend ooglid. De derde kleur is een hele handige, matte, bruine kleur die mooi is in de crease. Kleur 4 is een donkerbruine, iets rode kleur die mooi is om je look donkerder te maken, of langs de wimperrand.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En het pigment, dat is heel goed! Zelfs de highligher is geeft heel veel kleur af. De kleuren zijn wel wat kruimelig, maar ze voelen heel zacht en ze geven zo goed kleur af! Ik ben blij 🙂

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik maakte een simpele look, eigenlijk wat lichter dan ik normaal zou dragen (en ik heb hier geen mascara op ,dat scheelt nogal). Je kan met dit paletje wel echt veel kanten op, van heel simpel tot echt wel heel donker. De kleuren zijn handig en daarom is het voor mij een ideaal paletje om mee te nemen.

Het is niet helemaal duidelijk waar je de Eveline Cosmetics palettes kan kopen, maar o.a. bij verschillende filialen van Etos, Big Bazar en Op=Op, voor €7,-

2 gedachtes over “Review: Eveline Cosmetics Eyeshadow Quattro

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s