Favorieten Van November

Ik plaats niet vaak favorieten-artikelen, maar soms ontdek ik toch een paar nieuwe favorieten die ik het delen waard vind. Vaak zijn dat producten die ik óf al eens gereviewed heb, of waarvan ik het idee heb dat ik er geen heel artikel aan kan wijden, maar ze toch nog even extra in het zonnetjes wil zetten. Ik heb dan ook geen honderd favorieten en ik zou deze maand ook geen hele video kunnen wijden aan de favorieten, dus daarom mijn zes favorieten van november op een rij! Ben je benieuwd, lees dan verder!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Disclaimer: De foto’s in dit artikel zijn niet de beste die ik ooit gemaakt heb. Ik wilde dit graag posten en heb daarom de foto’s ’s avonds gemaakt. De setting (met veel rommel op de achtergrond) is ook niet ideaal. Hopelijk kunnen jullie daardoor heen kijken! Sorry!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De Catrice Baked Eyeshadow in 03 Lovely Lace vond ik toch zeker wel de mooiste van het stel. De review staat nog niet zo lang online, maar in een week of twee heeft deze oogschaduw toch mijn make-up routine weten te halen. Deze kleur doet het ontzettend goed op het bewegend ooglid en staat bij zo ontzettend veel andere kleuren! Ik combineer hem graag met bruin, groen en zwart. De oogschaduw geeft lekker veel pigment en als je hem nat aanbrengt blijft hij beter zitten dan verwacht. Niet te hard blenden, dan vervaagt hij te snel. De ViennART collectie van Catrice is nog maar even te koop, dus als je hem nog wilt moet je snel zijn!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik ben nog steeds iedere dag zo ontzettend blij met mijn nieuwe MAC palette. Het was een geen goedkoop grapje, maar hij is het al dubbel en dwars waard geweest! De kleuren zijn heel bruikbaar en ik kan er veel kanten mee op. Ik gebruik de matte kleuren graag voor iedere dag en de overige kleuren combineer ik voor een speciale of feestelijke look! De gehele Keepsakes collectie is zeker het bekijken waard, alles is zo mooi, maar ik ben vooral het blij-st met dit palette!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Vorige winter vond ik hem al fijn, maar ik was hem een beetje vergeten. Nu ik toch echt weer lichter wordt van huidskleur moest ik ook wel overstappen. De All Matte Plus foundation van Catrice heeft toch weer mijn hart gestolen. Het flesje gaat hard, maar zodra hij op is haal ik zeker een nieuwe! De dekking is heel goed (je hebt bijna geen concealer meer nodig), de finish is mooi matte, maar niet te overdreven en hij maakt mijn huid niet droog. Daarnaast blijft hij goed zitten gedurende de dag en fotografeert hij goed (geen witte waas of glimhoofd). Een dikke aanrader!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Begin dit schooljaar kocht ik bij de Forever 21 een goedkope haarborstel omdat de eerdere echt niet meer kon. Maar fijn was ‘ie niet. Als ik mijn haar doorkamde bleef er aan de onderkant een grote klittenbos over. Ik moest dus op zoek naar iets anders. Alle hysterische en positieve verhalen over de Tangle Teezer hadden me toch wel benieuwd gemaakt en ik wilde graag zoiets proberen. Om te proberen wilde ik eerst een neppe. Zo kocht ik de Gerard Binard borstel bij de Douglas voor ongeveer zeven euro. Ik ben overstag. Ik hoef (voorlopig) geen echte Tangle Teezer en ik hoef ook niet op zoek naar een andere borstel, dit is een absolute favoriet! Hij kamt goed door, ook op nat haar. Ik heb het idee dat ik minder haren verlies bij het borstelen en hij breekt het niet af. Hij ligt goed in de hand en doet geen pijn. Ik ben blij!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Mijn gezichtreiniger/facewash was op (die ik gebruik naast toner en cleansing milk), dus ik was wederom op zoek naar iets nieuws. In mijn mailbox kwam ik een leuke actie tegen bij de Ici Paris voor 20% korting op reiniging. Ik twijfelde niet lang en kocht na jaren dromen eindelijk een flesje (eerst een kleintje om te proberen) Purity Made Simple van Philosophy. Dit is mogelijk de meest gehypte en populairste facewash óóit. Ik kan me daar nu bij aan sluiten. Ik merk echt verschil, mijn huid is zachter, make-up gaat er beter af en mijn huid voelt schoon aan. Ik weet niet zeker of het ook aan deze reiniger ligt, maar ik heb ook minder onzuiverheden en mijn huid voelt gladder. Purity Made Simple is top en is nóg fijner in combinatie met mijn nieuwste speeltje:

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dit is een goedkope clarisonic-visapure-dupe van Blokker. Eerder al had ik een Ayvo (ook van Blokker), maar daar gingen de batterijen in roesten en toen hield hij er mee op. Deze kwam ik tegen en ik kon hem voor zijn acht euro echt niet laten liggen. Het is een roterende gezichtsreiniger. Deze maakt het schoonmaken van je gezicht heel makkelijk en zorgt ervoor dat het product beter werkt. Ook zorgt hij voor een soort mini-scrub effect, waardoor velletjes eerder verdwijnen en het oppervlak van je huid gladder wordt. Ik heb nooit een Clarisonic gehad of geprobeerd, maar deze vind ik meer dan prima werken. Als je nog op zoek bent naar zoiets of wilt kijken of zo’n apparaatje voor jou werkt: ren dan naar de Blokker!

Dat waren ze weer, mijn favorieten van november. Wat waren jouw favoriete producten afgelopen maand?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s