Flormar Duo Chrome Nail Enamel “DC07”

Soms rommel je tussen je spullen en kom je onverwachte pareltjes tegen. Een hele tijd terug kocht ik bij Flormar een nagellak in een felblauwe metallic kleur. Ik had hem een keer gedragen en ben hem daarna vergeten. Ik zag hem weer en besloot weer eens lekker mijn nagels te lakken. Benieuwd of het een mooi effect geeft? Lees dan verder!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Flormar geeft helaas geen naam aan dit kleurtje, dus het is “DC07”. Het duo chrome effect moet natuurlijk een prachtige glans geven. Dit is een kleur waar ik er weinig van heb. Meestal draag ik nude kleurtjes, maar soms vind ik dit soort dingen ook wel leuk.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Is dit niet prachtig?! De kleur is heel diepblauw, en afhankelijk van het licht wat donkerder of lichter. De glans is echt te gek. Het geeft een soort wetlook, alsof je nagels nog nat zijn. Het beweegt een beetje in het licht, waardoor je nagels ook lekker opvallen.

Ik ben echt fan van de kleur. Niet het standaard blauw naar mijn idee, er is iets anders aan.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik weet niet zo goed wat ik verder over deze kleur moet zeggen, behalve dat ik verliefd ben!

De lak is fijn. Niet dik, niet stroperig en je krijgt niet snel strepen. Hij droogt goed en snel. Je hebt zeker wel twee flinke laagjes nodig voor een mooie dekking. Hij blijft lang zitten en chipt pas na een paar dagen, wat ik heel positief vind!!

Dit is denk ik de kortste blogpost ooit, maar ik hoop dat jullie na de foto’s ook zo verrast en overtuigd zijn van deze kleur!

Flormar bestel je online of haal je bij hun winkel in de Kalverstraat, Amsterdam.

 

Een gedachte over “Flormar Duo Chrome Nail Enamel “DC07”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s