Review: MAC Pigment “Vanilla” (Travel Size)

Iedere MAC-fan heeft wel eens staan te zwijmelen bij de pigments. Prachtige poedertjes met glitters in zoveel mooie kleuren! Ik wilde al langer eens een pigment proberen, maar toen ik deze video van Mascha (Beautygloss) zag, was ik om. Ik móést Vanilla hebben. Even later werd bekend dat MAC zou komen met kleinere verpakkingen van een aantal van haar producten, waaronder een selectie van pigments. Het werd nog mooier: Vanilla zat daar bij! Het kwam er steeds niet van, maar een poos terug was ik bij de Pro Store en nam ik hem mee. Vandaag laat ik jullie zien of Vanilla écht zo mooi is! Lees verder voor meer!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Maar waarom wilde je dan zo’n kleintje? Nou, deze is stukken goedkoper. De kleintjes zijn “maar” tien euro. Algemeen bekend is dat je als je hem alleen voor jezelf gebruikt nooit een full size pigment leegkrijgt. Daarnaast leek een kleintje me wel handig om te proberen, voor het geval het toch niks is.

De verpakking is zoals de grote, maar dan smaller en iets lager. De dop is matte en heeft een soort rubber coating, daardoor houdt het wat steviger vast. Verder is de verpakking heel saai, niet erg, maar wel heel algemeen. Om de mini pigments zit helaas ook geen doosje.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Je krijgt dus 2.5 gram. Dat lijkt heel weinig, maar geloof me, daar doe je ontzettend lang mee! De waarschuwing die je leest vind ik een beetje gek. Zelf gebruik ik hem gewoon bij mijn ogen en ik weet dat veel visagisten dat ook gewoon doen. Maar het is wel een losse poeder, dus misschien dat je met heel gevoelige ogen of contactlenzen wat moet oppassen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hier zie je mijn pareltje. Er zit geen filtertje op de poeder, dus het is een beetje oppassen! Vanilla schittert je al tegemoet!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Oh my… Wauw!! Wat. Een. Glans. Dit is de highlighter der highlighters, meer glans kan niet. Zoveel breng je natuurlijk niet op je gezicht aan, maar dit is dus wat Vanilla kan doen.  Ik ben hier helemaal weg van!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En dan op mijn gezicht. Zoals altijd met losse poeders is er her en der wat glitter verdwaald op mijn gezicht, dus veeg het goed weg! De glans is zo mooi! Ik kan geen genoeg krijgen van de glittertjes op mijn wangen en op mijn wenkbrauwbot en binnenste ooghoek. Het schittert zo mooi! Je kunt hem subtiel houden of nog sterker aanzetten, precies wat jij wilt. Het is echt onwijs zuinig in gebruik.

Ik ben heel erg blij met Vanilla. Mocht ik het ooit voor elkaar krijgen hem op te maken koop ik zeker een grote!

MAC Vanilla Pigment Mini Size is te koop bij de Pro Store (Heiligeweg, Amsterdam), voor tien euro.

4 gedachtes over “Review: MAC Pigment “Vanilla” (Travel Size)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s