FOTD: Lipstick?!

Misschien heb ik het al wel vaker verteld, ik ben geen lipstickmeisje. Ik ben dol op gloss, dat wel. Bovenal ben ik van de oogschaduw, eyeliner en sterk aangezette ogen. Ik vertelde ook al eens dat ik ook maar weinig echt lippenstiften heb. Een van die kleuren kwam van de week langs in mijn herfst-artikel. Ik besloot er weer eens wat mee te doen. Eerder deze week ging de deur uit met donkere lippen. Wil je weten hoe dat eruit zag? Lees dan maar vlug verder!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Deze foto doet de lipstick niet helemaal goed tot z’n recht. In het echt is hij echt donkerder en minder berry-rood. Dat zie je dadelijk op de full face foto’s beter. De lipstick heet 331 en is va L’oreal Paris. Ik zou hem zelf omschrijven als donkerrood met een rood-zilveren glitter. Het is wel een fijne lipstick, hij voelt romig aan op de lippen. Hij is niet heel longlasting, ik had hem namelijk op naar een een etentje. Ik had tussendoor niet meer gecheckt, maar toen ik thuiskwam was hij volledig was. Houd hem dus in de gaten en stift regelmatig bij! Het is er ook een die velletjes laat opvallen, dus goed scrubben en smeren!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik vind dit dus heel erg wennen. Ik ben die donkere lippen niet bij mezelf gewend. Toch vind ik het wel mooi. Ik ben niet zo blij met mijn lippen, want die zijn scheef van zichzelf. Overall vind ik het wel prima staan.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Bij een donkere lipkleur houdt je de ogen rustig. Ik droeg mascara en een beetje bruine oogschaduw langs de wimperrrand. In de binnenste ooghoek wel nog een highlight om er wakker uit te zien. De wenkbrauwen deed ik minder strak dan normaal, omdat ik het accent zoveel mogelijk op de lippen wil leggen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik vind dit een mooie combi voor de herfst-winter. Het is in ieder geval heel snel en gemakkelijk om zo’n look in elkaar te draaien!

Draag jij  vaak donkere lippen? Wat is je favoriet?

2 gedachtes over “FOTD: Lipstick?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s