EOTD: In the Nude

Ik heb tegenwoordig redelijk veel oogschaduw, en een boel paletten waar ik nog nooit iets mee gedaan heb.. (oeps). Zo ook het In The Nude palette van W7. Een goede dupe van het Naked 3 palette van Urban Decay. Een prachtig palette maar vooral veel roze tinten. En dat vind ik nooit zo goed bij mij passen. Maar juist omdat ik er nog niet echt iets mee gedaan heb vond ik het een uitdaging om er voor jullie een look mee te maken.

Haar en oog

 

 

in the nude palette

Ik vond het heel moeilijk om met dit palette een look samen te stellen. Omdat de kleuren dus niet zo goed bij mij passen. Ik heb meerdere keren halverwege alles er weer afgehaald omdat ik het toch niet mooi vond, maar uiteindelijk kwam ik op dit.

ooglook in the nude

ooglook in the nude 3

in the nude pans

in the nude back

bracht met de Base shadow brush van Real Techniques Coffee Cup aan op mijn bewegend ooglid. Daarna bracht ik met de Shading Brush (ook van Real Techniques) Alice aan in mijn crease. Dit blendde ik naar boven uit met MAC 217 en de kleur Marilyn. Sunkissed bracht ik, ook met de Base Shadow brush, op het midden van mijn ooglid aan, om mijn ogen extra diepte te geven. Tokyo bracht ik aan in mijn buitenste ooghoek met de Shading Brush, waarna ik Fashionista in de buitenste ‘V’ van mijn oog aanbracht, en ook op mijn onderste wimperrand. Dit deed ik met de pencilkwast van Essence. Als laatste bracht ik Angel aan in mijn binnenste ooghoek en Latte op mijn wenkbrouwbot. Ohja, en een likje eyeliner en Mascara. DONE.

Het viel me uiteindelijk toch mee om een look te bedenken met dit pallette, gelukkig maar. Hebben jullie inspiratie gekregen?

Anne

3 gedachtes over “EOTD: In the Nude

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s