Review MAC 217

Ik gebruik al tijden mijn blendingkwast van de Hema, die het prima doet en waar ik heel blij mee ben. Maar Amelie en zo’n beetje alle beautybloggers zijn helemaal verliefd op de MAC 217 blendingbrush. In Londen besloot ik deze kwast eindelijk te kopen omdat ik toch graag wilde proeven van de prachtige kwaliteit.

Kwastenbeker

 

Wat staat hij prachtig in mijn makeupbeker, de MAC 217 blendingkwast. Het uiterlijk van deze kwast vind ik prachtig. Het ziet er strak en professioneel uit met de zwarte steel en zilveren aansluiting en de lichte haartjes (het zijn echte haartjes dus wat lastiger voor vloeibare producten). De kwast voelt heerlijk zacht aan en de haartjes zijn precies stevig genoeg om mooi mee te blenden, maar ook op subtiel oogschaduw aan te brengen.

mac 217

Op de steel staat in zilveren letters MAC 217, erg chique.

tip

De haartjes zijn goed afgesneden waardoor hij heerlijk zacht is, maar bij mij steken er wel wat haartjes uit (was deze kwast heel voorzichtig want het is mijn eigen schuld..) De kwast is lekker luchtig waardoor blenden heel gemakkelijk is en waardoor hij niet over je ooglid trekt maar glijdt. De steel is niet te lang en ligt daardoor makkelijk en lekker in de hand.

tip 2

Zoals je ziet steken er wat haartjes uit. Dat kan ook liggen aan de kwast zelf want elke kwast wordt met de hand gemaakt, en geen een is er dus hetzelfde.

brush

De kwast blendt mijn oogschaduw perfect, ik kan er mooie smokey looks mee maken, maar ook subtiele cut crease looks of andere dingen. Eigenlijk is alles hiermee mogelijk. Het enige nadeel aan deze prachtige kwast is dat hij €21,- kost, en dat is natuurlijk niet een bedrag dat iedereen daar zomaar voor over heeft. Het excuus dat ik gebruikte om de kwast te kopen is dat het een investering is omdat zo’n kwast erg lang mee gaat. Maar natuurlijk zijn er ook goedkope en prima alternatieven (bijvoorbeeld die van de Hema).

Anne

10 gedachtes over “Review MAC 217

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s