BeYu Eye Base

Nu het weer herfst is en uiteindelijk ook weer winter wordt heb je onder je makeup ook weer een betere basis nodig, want je weet maar nooit met het weer in ons koude kikkerlandje. Een primer onder je foundation en een goede oogschaduwbasis zijn dé producten die je dan nodig hebt. Helaas zijn niet alle primers en oogschaduwbasissen even goed en blijft het altijd een zoektocht naar de basis die bij je huidtype past. Nu vond ik laatst in de voordeelbakken bij de Douglas een oogschaduwbasis die ik wel wilde uitproberen. (want mijn fijne Catrice prime and fine oogschaduwbasis is helaas op.) Benieuwd wat ik ervan vind? lees dan verder.

De oogschaduwbasis of Eye Base zit in een mooie simpele zilveren verpakking, glimt lekker en springt daardoor erg in het oog. De basissen die ik tot nu toe heb geprobeerd zaten of in een lipglossverpakking of in een potje, dus zo’n tubetje is weer wat anders.

Base

Het uiteinde van de tube is dun en lang met een stevige schroefdop, waardoor het hygiënisch is in gebruik. Ook is hierdoor de dosering makkelijk, want je kan gewoon een klein beetje uit de tube knijpen waardoor je geen product verspilt. De textuur van de basis is erg crème-achtig, waardoor je het makkelijk kan uitsmeren en het niet trekt aan je huid, ook heeft het een kleine shimmer erin zitten.

Formula

Uitgesmeerd

Het product komt uit de tube als een klein wormpje en het smeert lekker makkelijk uit. De basis maakt van je oogleden een zacht canvas waardoor oogschaduw meer kleur afgeeft en beter blijft zitten.

Na een hele dag school en oppassen zit mijn oogschaduw nog prima op mijn oogleden en is amper gaan creasen (in de lijntjes van je ogen trekken). Ik ben erg tevreden over deze oogschaduwbasis en ik raad hem zeker aan. Hij is wel wat prijzig voor zo’n kleine tube want er zit maar 7ml in en hij kost €8,95. Maar als je een goede basis zoekt en er wat geld voor over hebt is dit een goede.

Anne

 

7 gedachtes over “BeYu Eye Base

  1. Nienke zegt:

    Hij lijkt me best fijn! Ik heb in de uitverkoop nog twee potjes catrice eye primer weten te scoren,maar ik vind ze niet heel makkelijk werken. Misschien dat ze al wat ouder zijn, maar ze zijn best wel droog en smeren niet heel makkelijk uit bij mij! Wel blijft mn oogschaduw echt MUURvast zitten 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s