De Grootste Beauty Ergernissen

Make-up is meestal hartstikke leuk. Maar soms, soms, zijn er ook irritante dingen. De ergernissen, dingen die zijn ontstaan omdat sommige producten gewoon nog niet zo ver zijn dat ze helemaal perfect zijn. Ken jij ze ook? Ik zette vandaag een aantal beauty ergernissen voor je op een rij. Lees verder voor onze grootste beauty ergernissen!

1. Haren in je lipgloss

Heb je lekker je lippen bijgekleurd en een glansje gegeven met die mooie nieuwe lipgloss uit de najaarscollectie van Guerlain. Spring je op de fiets om naar werk/school te gaan,  haren nog los, en ja hoor: haren die in je lipgloss blijven plakken! Kun je haren weer van je lippen af gaan plukken, hopen dat je het niet kunt zien en vervolgens hopen dat je lipgloss nog mooi zi! Ik vind het zelf ook altijd zo’n vies gevoel!

2. Droge lipstick

Heb je zo’n mooie nieuwe matte lipstick gekocht, blijkt dat hij alles behalve romig is! Een stroeve lipstick die dus echt niet lekker zit, balen! En het ergste, in de winter kun je deze lipstick wel vergeten, want het maakt al die stomme velletjes en droge plekken en groefjes in je lippen alleen maar opvallender!

3. Spray On

Ken je dat? Oogschaduws, blushes en bronzers die op het eerste gezicht echt een prachtige glans hebben. Maar dan wil je hem gebruiken, een veeg over de poeder en whut, de glans verdwijnt! Denk je echt een prachtige glanzende poeder gekocht te hebben, blijkt na de eerste veeg alleen een saaie kleur over te blijven, zónder die mooie glans. Essence is hier vaak schuldig aan, en daar zijn we niet blij mee! Valsspelers!

4. Discontinued Products

Catrice & Essence kunnen er wat van, je favoriete producten uit de schappen laten verdwijnen. Wie heeft het ooit in zijn hoofd gehaald om de beste gelliner ooit weg te halen?! Vaak zijn het ook nog eens de producten waar de meeste mensen fan van zijn, terwijl merken toch echt claimen dat ze kijken naar verkoopcijfers. Goede, mooie producten moet je niet weghalen, en het ergste; vaak komen er slechte dingen voor terug. Zo jammer dat niet gewoon alles voor altijd kan blijven!

5. Slecht licht in winkels

Foundations zijn tegenwoordig het allerlastigst om te kopen, omdat het licht in winkels zo misleidend is! Schappen worden extra belicht, in drogisterijen en parfumerieen hangt raar licht, en dat klopt vervolgens totaal niet met de werkelijkheid. Winkellicht is praktisch nooit vergelijkbaar met daglicht. Voor je het weet probeer je thuis een donkere of oranje foundation en ja, make-up mag je nooit ruilen…

 

Herkenbaar? Heb jij ook beauty ergernissen? Deel ze in de comments!

2 gedachtes over “De Grootste Beauty Ergernissen

  1. BEAUTY KONING zegt:

    Slecht licht in de winkels. OMFG! Ik had mijne laatst op een rij gezet voor in een video en het viel mij op hoe ik dingen echt haatte. :’) Hilarisch trouwens toen ik het teruglas, maar niet zo funny op het moment zelf. Haren.In.Je.Lipgloss. Dit is zo hinderlijk of in je lipstick en trekken ze hele strepen over je gezicht.. fml.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s