Action Make-up Organizer

Als ik ’s ochtends mijn make-up doe, laat ik een ravage achter. Ik wil snel mijn gezicht doen, en vervolgens heb ik of geen tijd of vooral geen zin om het weer netjes te maken. Om het mezelf wat makkelijker te maken ging ik op zoek naar een oplossing voor de rotzooi. Ik had iets nodig waar ik makkelijk en snel alles uit kan halen wat ik iedere dag nodig heb en waar ik het ook weer gemakkelijk ik terug kan zetten, liefst op een nette manier. Bij de Action kwam ik een goedkope oplossing tegen. Is het wat? Lees verder om er meer over te weten te komen!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Als je wel eens stash filmpjes hebt gezien op YouTube, weet je dat acryllen bakjes helemaal hip zijn. Niet gek, want het is stevig materiaal en het ziet er mooi uit, en door het acryl heen kun je je producten mooi zien. Zonder om al je mooie make-upjes te verstoppen in een bak.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Zo ziet het er bij mij iedere ochtend uit, dat kan beter toch?

De makeup organizer van de Action komt in een kartonnen doosje. Leuk, goed als bescherming, maar het ziet er wel heel goedkoop uit. Dat is het natuurlijk ook, maar dat hoeft het niet uit te stralen. Het doosje gaat gelijk de prullenbak in. Naast een foto staat er verder ook geen aanvullende informatie op.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dat is hem dan, de organizer. Of het echt acryl is, weet ik niet. Waarschijnlijk niet, het zal wel plastic zijn . Het voelt wel heel stevig aan, dit breekt niet zomaar, ook niet als je het laat vallen. De organizer heeft acht vakken. Er is één groot vak, voor platte dingen, of grote flesjes. Verder is er een één groter en dieper vak voor langwerpige dingen als potloden en kwasten. Aan de zijkanten zitten steeds drie kleine vakjes, ideaal voor lipstick en korte voorwerpen. Hij lijkt vrij klein, maar stiekem past er meer in dan je denkt!

Ik filmde wat ik erin zette:

Ik vind dat er echt veel in past, veel meer dan ik verwacht had. Ik heb nu alle basic dingetjes gewoon gemakkelijk bij de hand.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hij zit echt heel vol, maar het past prima.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik ben heel blij met deze aankoop! Het is een handig bakje, waar veel inpast en wat ook nog eens stevig is. Ik heb alles snel bij de hand en heb niet meer iedere ochtend alles vol liggen met make-up. Echt een uitkomst!

Deze organizer vind je bij de make-up en haaraccessoires van de Action. Hij kost maar €2,30, wat ik echt niet veel vind!

 

 

6 gedachtes over “Action Make-up Organizer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s