EOTD: Gold ’n blue

Spelen met makeup is iets waar ik me graag mee bezig houd. Als ik me verveel dan ga ik tegenwoordig niet meer op de bank voor de tv hangen, maar nieuwe ooglooks bedenken, en toen ik daar laatst mee bezig was bedacht ik me dat goud en blauw best wel goed met elkaar combineren. Denk maar aan de middeleeuwen, goud en blauw waren vorstelijke kleuren.

EOTD gold and blue

Sorry voor de kwaliteit van de foto’s, maar met de dagen die weer korter worden is het ’s ochtends nog donker als ik mijn makeup doe. En ik wilde graag meteen foto’s maken..

gebruikt bij gold and blue

Voor deze ooglook heb ik alleen maar budget producten gebruikt. (waarom staat mijn blush op deze foto? Huh?) Het C02 Town of Crown pallette uit de Check & Tweed limited edition van Catrice, MUA Undress me too, de nieuwe Lash Princess mascara van Essence en de Gelliner van Maybelline.

devotion

Ik gebruikte Devotion (op de foto) op mijn bewegende ooglid. Ik bracht dit dik aan omdat ik een overtuigende gouden glans wilde. Hiervoor gebruikte ik de roze oogschaduwkwast van de Hema

Lavish

Lavish blendde ik met MAC 217 in mijn crease om het goud naar boven wat zachter te maken.

blue

Daarna bracht ik de blauwe tint uit het Catrice palletje aan onder mijn onderste wimperrand met de accent brush van real techniques. Deze lijn trok ik door langs de wimperrand richting het puntje van mijn wenkbrauw om de richting van mijn eyeliner aan te geven. Als laatste bracht ik mijn eyeliner aan in een subtiele wing. Geen te opvallende wing, want het is het blauw en het goud dat in deze look moet opvallen. Daarna nog een likje mascara en Voilá, je ooglook is klaar. Harstikke simpel en toch heel leuk voor deze herfst.

Anne

Een gedachte over “EOTD: Gold ’n blue

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s