Playing With Eyeliner

Als het gaat om eyeliner heeft bijna iedereen wel een signature look. Voor mij is dat een winged liner, voor anderen is dat een heel dun lijntje, een dikker lijntje, een bruine liner, en met/zonder wing. Soms vind ik het ook leuk om wat te experimenteren met eyeliner. geinspireerd door YouTube of looks van de catwalk ga ik dan aan de slag. Vandaag deel ik drie van die experimentjes met jullie! Lees verder als je benieuwd bent geworden!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Als ik probeer om precieze looks te maken met eyeliner, gebruik ik het liefst een zo dun mogelijke eyeliner. In mijn geval is dat de Eyeko Vision Eyes Liquid Liner. Die heeft een heel smal, precies puntje. Zo kan ik lekker creatief aan de slag!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dit soort eyeliners kom ik de laatste tijd vaker tegen op internet. Hij kan bij mij wat strakker, maar het effect vind ik heel leuk! Bovenaan de blogpost zie je het effect met mijn ogen gewoon open. Het is anders dan je meestal ziet, maar niet extreem gewaagd, best iets wat ik  vaker zou kunnen dragen!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik deed het met blokjes, maar dit soort dingen kun je natuurlijk met ieder vormpje doen! Ik zette eerst een gewone winged liner, en daar zette ik de figuurtjes op. Het vereist wat prielwerk, maar ik vind het wel leuk om te doen. Dit is niet iets wat ik naar school zou dragen, maar wel leuk om eens te proberen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dit vind ik zelf een hele toffe. De vlammetjes zijn ook toegevoegd nadat ik eerst een normale winged liner had gezet. Deze is ook niet perfect, en ook niet iets voor iedere dag, maar ik vond het wel een leuk beeld.

Ik zocht op internet nog wat meer inspiratie voor gekke, aparte of bijzondere eyeliners. Die deel ik ook graag met jullie:

Bron

Dit is zo gaaf! De oogschaduw erbij vind ik ook heel mooi. De witte lijn geeft de illusie van grotere ogen, van een afstandje zou je waarschijnlijk niet eens goed zien dat de eyeliner onder een stukje onder het oog zweeft.

Bron

Grafische liners vind ik er altijd tof uitzien. Dit is toch vet gedaan?!

Bron

Wauw, wat moet deze persoon een geduld hebben gehad en een onwijs vaste hand! Die kleine rondjes, stipjes, en dat ook nog op een ooglid, wat natuurlijk een beetje rimpelt en nooit echt stil zit. Dit is zo knap en gaaf gedaan!

Bron

Dit vind ik ook tof. Een eyeliner met een edge, maar wel subtiel. Dit zijn dingen die je nog gewoon kunt dragen, maar wel iets speciaals hebben. Dit zijn de leukste dingen als je het mij vraagt.

Doe jij wel eens gekke dingen met je eyeliner? Voer jij wel eens experimenten uit met je makeup?

 

 

 

Een gedachte over “Playing With Eyeliner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s