EOTD: I’ve Got The Blues

Ik vind het heel leuk om te spelen met kleur in mijn looks. Een van mijn standaard looks, is een look met een felroze accent. Ook speel ik graag met groen. De laatste tijd probeer ik veel met blauw. Nu heb ik echt een prachtige kleur blauw in mijn collectie, en ik ging er mee aan de slag. Ik zette een look in elkaar met blauwe tint, die ondanks dat, (vind ik zelf) nog wel draagbaar is. Benieuwd wat ik er van gemaakt heb? Klik dan verder voor de details en meer foto’s!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Blauw vind ik mooi bij alle soorten ogen. Bij mijn bruine ogen vind ik het mooi poppen, bij blauwe ogen complimenteert het (wel een frame (=kleur in de arcadeboog, eyeliner, lijntje, iets wat de kleur doorbreekt) toevoegen, anders wordt het één grote blauwe waas), en bij groen staat het ook mooi fel. Turkooize kleuren kunnen heel mooi zijn in combinatie met bruin en creme, maar ik vind deze koningsblauwe kleur echt heel mooi.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Voor de look gebruikte ik slechts vier kleuren:

1. De blauwe kleur komt uit het Estée Lauder Violet Underground palette (limited edition herfst 2012) Cyber Metallic. Die is helaas niet meer te koop, maar Estée Lauder heeft nog wel vergelijkbare kleuren. Ook andere merken hebben goede tinten.

2. Walk Of Shame uit het Urban Decay Naked Basics palette. Dit is een lichtroze tint, die ik in de binnenste ooghoek en op 1/3e van mijn ooglid aanbracht. Normaal is deze kleur vrij koel, maar met het blauwe is het mooier om voor een koele tint te gaan dan een gelige tint te kiezen.

3. Natural Collection (dit is een Engels merk, binnenkort komt er een review van online) mono in “Crushed Walnut”. Deze bracht ik aan in de crease. Dit breekt een beetje met het blauwe en maakt de look wat draagbaarder. Ook zette ik er een lijntje mee op de onderste waterlijn.

4. NARS Albatross in de binnenste ooghoek voor een oplichtend, en verfrissend effect.

Verder gebruikte ik de Catrice Glamour Doll Waterproof mascara en L’oréal Gel Intenza Eyeliner.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Niet extreem opvallend toch? Het is wat anders dan de bruine looks die ik normaal maak, maar ik vind dit wel heel leuk staan.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Wat vinden jullie van de look? Hebben jullie wel eens blauwe oogschaduw geprobeerd?

4 gedachtes over “EOTD: I’ve Got The Blues

  1. Nienke zegt:

    Oh, dit valt nog best mee! Ik ben juist begonnen met hele felle oogschaduws en ik draag nu vaker wat neutralere looks, maar I ❤ bright colours! That said, dit is wel heel mooi en staat je erg goed 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s