EOTD “Autumn”

Nu het weer soms weer wat minder wordt, de temperaturen langzaam dalen en er toch echt blaadjes beginnen te verkleuren, en zelfs van de bomen dwarrelen, verander ik vaak ook wat aan mijn make up. Ik draag meer warme kleuren, combineer de kleuren van de bomen in mijn looks. Vandaag een hele herfstige look, die ik deze herfst waarschijnlijk nog heel vaak ga dragen. Lees verder voor wat meer details!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Oranje, geel, rood, die warme gloed, dat vind ik mooi aan de herfst. Die donkere wolken lijken toch wat minder erg achter de vrolijke lappendeken van kleurtjes aan de bomen. Mijn make up wordt vaak ook wat warmer, dat staat vaak wel mooi om het grauwe licht weg te werken, maar ook omdat het najaarszonnetjes zo’n mooie gloed met zich meebrengt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Op mijn ogen draag ik alleen MAC vandaag. In de binnenste ooghoek mengde ik Goldmine en Manila Paper voor een frisse blik. Op het bewegend ooglid draag ik Amber Lights. In de crease draag ik Cranberry en om het rode wat zachter te maken nog wat Wedge aan de bovenkant. Onder mijn ogen draag ik Espresso. De eyeliner is de L’Oréal Gel Intenza (gelliner) in 01 Pure Black. De mascara is Catrice Glamour Doll Waterproof. Op het wenkbrauwbot draag ik een klein beetje van Manila Paper.

Ik moet bekennen dat in ‘echt’ licht (mijn camera maakt alles wat lichter) de look nog wat feller en roder is. Daarom draag ik ook de eyeliner, want een rode ooglook kan ervoor zorgen dat het lijkt alsof je gehuild hebt, let daar op.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Verder draag ik de L’Oréal True Match Foundation, de Maybelline Fit Me Concealer en Rimmel Stay Matte poeder. Ook draag ik de Illamasqua Gleam in ‘Supernatural’. Mijn wenkbrauwen vulde ik in met Clarins Hot Chocolate mono.

Passen jullie je looks ook aan op het weer, of de veranderende kleuren buiten? Wat vinden jullie van de look?

2 gedachtes over “EOTD “Autumn”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s