FOTD/Back To School met Naked Basics

Ik had beloofd een look te maken met het Urban Decay Naked Basics palette. Nu maak ik daar vooral neutrale looks mee, en daarom leek het me leuk dat te combineren met een Back To School look. Voor veel van jullie (en voor mij ook) zit school er weer aan te komen. Ik weet dat veel meiden niet zo heel veel make-up naar school (durven te) dragen, dus daarom vandaag een neutrale look ter inspiratie! Als je wilt weten wat ik heb gebruikt, lees dan vooral verder!SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Ik ging voor weinig op mijn gezicht, aangezette wenkbrauwen en een neutrale ooglook, máár met winged eyeliner.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Als basis gebruikte ik de Catrice Prime&Fine Eyeshadow Base in combinatie met de Essence I ❤ Stage Oogschaduwbasis. Mijn wenkbrauwen vulde ik in met (zoals altijd) Clarins Mono “Hot Chocolate”.

Op het bewegend ooglid draag ik Foxy (UD Naked Basics), en meer naar de buitenste ooghoek wat van Naked 2 (UD Naked Basics). In de arcadeboog draag ik Faint (UD Naked Basics), dat blendde ik goed uit. Ik zette het nog een klein beetje aan met Crushed Walnut van Natural Collection (review volgt nog). Op mijn onderste wimperrand draag ik ook wat van Faint. In de binnenste ooghoek draag ik heel subtiel wat Albatross van NARS, om er wat wakkerder uit te zien.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

De eyeliner is een combinatie van Benefit They’re Real Push Up Liner (de basis lijn) met Eyeko Vision Eyes Liquid Eyeliner. De mascara is Catrice Glamour Doll Waterproof.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Op mijn gezicht draag ik alleen wat concealer, de Fit Me van Maybelline. Verder draag ik een heel klein beetje Rose Gold blush van Sleek en Albatross highlighter van NARS. Op mijn lippen draag ik Macaron, C’est Bon uit de Cookies&Cream collectie van Essence.

Zelf draag ik ook gerust wat heftiger looks naar school, maar voor mensen die het liever wat rustiger houden leek dit me een goede look. Als je weinig tijd hebt is dit ook snel in elkaar gezet. Natuurlijk kun je de producten vervangen voor wat je zelf hebt liggen of iets goedkopers, net wat je wilt. Voor een simpele look kies ik altijd wel wat oogschaduw, want dat geeft wat meer diepte aan je ogen en laat je er wat wakkerder uitzien. Eyeliner is iets wat ik eigenlijk altijd draag, maar dat is iets wat je zeker weg kunt laten als je dat niet doet. Blush doet ook je er ook altijd wat frisser uitzien, dus dat zou ik ook niet over slaan.

Is dit een look die jij naar school gaat dragen? Wat draag jij op je eerste schooldag?

3 gedachtes over “FOTD/Back To School met Naked Basics

Plaats een reactie