Benefit They’re Real Push Up Liner

Eyeliner, I love it! Eyeliner maakt je look af, het benadrukt je oogopslag, en ik ben niet de enige voor wie eyeliner een signature is. And there’s a new bad boy in town! Je hebt er vast al over gelezen of over gezien, de Benefit They’re Real Push Up Liner is een hele nieuwe manier van eyeliner aanbrengen, en dat wekte mijn nieuwsgierigheid. Ik testte de eyeliner, dus als je benieuwd bent wat ik er van vind, lees je verder!

image

Overal in Nederland, maar in Londen, kom ik promoties tegen van deze eyeliner in de winkels. Benefit steekt hun nieuwe uitvinding zeker niet onder stoelen of banken en lanceerde hun eyeliner eerder dit jaar in Alcatraz, San Francisco. De eyeliner heeft inmiddels een aardige reputatie opgebouwd.

image

Nadat de visagiste van Benefit me de eyeliner had gedemonstreerd, en ik hem ook zelf had mogen proberen, kocht ik de eyeliner. En omdat de eyeliner zo’n grote lancering is voor Benefit, kwam hij in een speciaal tasje. Dat zijn altijd leuke details.

image
Het doosje lijkt op dat van de They’re Real mascara. Zwart, chic en opvallend, met veel informatie en oranje details. Jullie weten het inmiddels, ik ben gek op doosjes.

image
Op de achterkant vind je extra informatie over de bijzondere Accuflex Tip van de eyeliner.

image

En ook op de zijkant vind je nog meer informatie.

image

Benefit heeft echt zorg besteed aan de verpakking. Je krijgt echt een hoop informatie en tips. Mocht je nog niet zoveel weten over het gebruik en de functie van deze eyeliner us dat wel handig. Je betaalt ook genoeg voor dit pennetje, dus ik vind het fijn dat Benefit ervoor zorgt dat je wat meer voor je geld krijgt dan het product alleen.

Je kunt de They’re Real Push Up Liner het beste zien als een gelliner in pen-vorm. En de pen is geen vilten stift, maar een schuin afgesneden tip van rubber, wat zou moeten zorgen voor de scherpste lijnen. Verder is de formule extreem waterproof, en jet black, diepzwart dus.

image

De verpakkingen van Benefit zien er altijd fantastisch uit, deze dus ook. Een mooie huls, met leuke bedrukking.

image

En Benefit zegt het zelf ook, het is een gel eyeliner in pen-vorm. Onderaan zie je de draaidop, daarmee zorg je ervoor dat er eyeliner naar boven uit de tip komt. In het begin moet je best een aantal keer draaien om de substantie naar boven te duwen, maar als je hem dan een keer gebruikt hebt is één of twee tikjes naar rechts voldoende om beide ogen mee te doen. Als je te veel gel naar boven laat komen houdt je over, en kun je geen dunne lijntjes meer trekken. Bij de counter van Benefit lieten ze zien dat zij een beetje in de tip knijpen om gel naar boven te duwen, zo gaat de eyeliner langer mee.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Zo ziet het lege puntje eruit, als je het oranje plasticje verwijdert, of als je hem schoonmaakt. Dat is trouwens aan te raden, want anders kan het een beetje indrogen en dan wordt hij een beetje stroef, dus af en toe even de oude restjes weghalen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

En na een paar keer draaien komt er dus gel naar boven. Hierboven zie je dat er vrij veel uitkomt, dat krijg je als je te lang doordraait, je moet even geduld hebben voor je doordraait, want de gel komt langzaam naar boven en anders verspil je gel, want zoveel heb je niet nodig.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Dit is de swatch. Zie hoe matte de formule is? Ik vind dit heel mooi en ik vind matte eyeliner altijd wat chiquer staan dan een glanzende finish. Ook is matte vaak beter bestand tegen water. De eyeliner is echt inktzwart, en heel erg dekkend. Geen doorzichtige stukjes, geen grijze waas, maar echt een mooie, donkere eyeliner. Veel stiften en goedkope liners zijn een beetje doorzichtig, waardoor je nooit een strakke zwarte lijn kunt zetten, maar dat lijkt hier geen probleem. De lijn die ik swatchte is strak, en ik merkte dat het echt over je huid glijdt.

Ik vind het op het oog ook echt een succes! Ik had natuurlijk al mogen proberen bij de counter, waar ik al een heel positieve indruk kreeg, maar ook thuis, na een maand proberen ben ik er blij mee. De tip is gemaakt van een soort rubber, en heeft dus geen haartjes die kunnen uitsteken. Daardoor krijg je eigenlijk altijd een rechte, strakke lijn. En door dat rubber glijdt de tip ook makkelijk over het ooglid. De gel is niet te droog en werkt daardoor ook fijn. De tip is vrij precies, je kunt er goed een wing mee zetten. Het is wel lastiger om een wing bij te werken, want in het allersmalste puntje komt geen gel. De tip is ook wat breder dan een normaal kwastje voor gelliner is, daardoor kun je geen extreem dunne lijntjes zetten, maar ik moet zeggen dat ik dat zelf toch nooit doe.

SAMSUNG CAMERA PICTURESHierboven het resultaat van de Benefit They’re Real Push Up Liner. Ik ben heel blij met het resultaat. De lijn is strak, zwart, matte en de wing zit goed. De eyeliner werkt zo gemakkelijk. Het is wel even schakelen, als je al heel lang met een los kwastje werkt (de Real Techniques Fine Liner Brush), omdat dat geen schuin afgesneden kwastje is. Het went snel, want dit is gewoon een hele makkelijke manier van eyeliner aanbrengen.

En is ie waterproof? Reken maar van yes! Deze eyeliner zit muurvast, en is écht alleen te verwijderen met een olie-remover. Benefit heeft zelf ook een goede remover uitgebracht voor deze eyeliner, maar met een olie lukt het ook. Met een lotion of een doekje zul je echt flink moeten boenen, dus dat is niet aan te raden. Dit is dus wel een hele fijne voor zwemtripjes, regenachtige fietstochtjes en dames bij wie de eyeliner snel vlekt. Na de Essence Gelliner (niet meer te koop) was ik eigenlijk altijd op zoek naar een muurvaste eyeliner, omdat ik ver naar school fietste, ook door de regen. Deze eyeliner is misschien nog wel meer waterproof!

Ik ben heel erg blij met de Benefit They’re Real Push Up Liner! Het is echt een hele goede eyeliner, die zijn beloftes heel goed nakomt. Geen losse kwastjes meer, of gel die uitdroogt door doppen die niet goed dichtzitten. Geen uitschieters of bobbels door losse haartjes, geen stroeve droge eyeliner.Deze eyeliner werkt zo gemakkelijk, en is echt slim bedacht. Hij doet simpelweg wat ‘ie moet doen! Hij is écht zwart en matte, en ook écht waterproof. Hij is makkelijk, en neemt ook makkelijk mee. Hij heeft de voordelen van een pen-eyeliner en een gel-eyeliner in één! Het is zeker een aanrader!

Hij is prijzig, in Nederland kost hij maar liefst €25,-. Ik geeft toe, dat moet je er voor over hebben. Als je iedere dag eyeliner draagt is het zeker een die je moet hebben, en zijn geld waard zal zijn.

De Benefit They’re Real Push Up Liner is te koop bij verschillende Douglas filialen die Benefit verkopen, en online via Douglas.nl

 

 

5 gedachtes over “Benefit They’re Real Push Up Liner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s