Review: Sinful Colors

Ik verzamel nagellak, ik weet het, het is een bad habit, maar er zijn zo veel verschillende kleuren en texturen en finishes van nagellak verkrijgbaar dat je nooit genoeg hebt, en dat je ook nooit alles zult hebben. Dus elke keer als ik weer iets nieuws tegenkom in de kruidvat gaan mijn vingers jeuken om de lakjes te kopen. Dat heb ik vooral bij Limited Editions, met als excuus dat ze extra speciaal zijn en maar een korte tijd verkrijgbaar, ook de blog is een goed excuus. Maar ook nieuwe merken zijn een goed excuus om meer nagellak te kopen en uit te testen. Zo ook de Sinful Colors lakjes die nog maar een paar weken in de kruidvat liggen. Ik was er erg benieuwd naar dus nam ik 6 kleurtjes mee. Jij ook benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

P1050840

 

P1050839

Zoals ik al zei nam ik 6 lakjes mee naar huis. (vlnr: Pistache, Snow Me White, Thimbleberry, Hottie, Cross My Heart en Pinky Glitter)

Sinful Colors is een Amerikaans nagellakmerk dat streeft naar kwalitatief goede nagellak voor een klein prijsje, met zo veel kleuren als je je maar kan bedenken. Ik vind de verpakking een beetje lijken op die van Chinaglaze, met die zwarte doppen en afgeronde flesjes. er zit 15ml in een flesje, dat is evenveel als er in een flesje van O.P.I zit! In dit soort goedkope merken zit meestal niet zoveel nagellak. Goezo Sinful Colors!!

P1050842

Leuk detail: op de dop staan een S en een C, van Sinful Colors.

P1050830

Pistache is zoals de naam al zegt een pistache groene kleur. Ik had nog niks in mijn stash dat hier ook maar een beetje op lijkt, dat vind ik dus erg leuk! De lak heeft een rond kwastje maar lakt verder prima, wel had ik 2 dikke lagen nodig om de lak te laten dekken (of 3 dunne laagjes).

P1050833

Snow Me White verbaasde me! Ik ben namelijk altijd een beetje bang voor witte nagellakken, want of ze zijn net melk en dus half doorzichtig, of ze zijn net tippex en dat ziet er ook zo vreemd uit.. Maar deze lak lakte prima en dekte in 2 laagjes perfect. Helemaal top dus!

P1050832

Thimbleberry is een beetje een koraalroze kleur, en ik vind m prachtig! 2 laagjes en hij dekt, en hij lakt prima.

P1050835

Hottie vind ik de mooiste kleur van de 6. (Op de foto komt ie helaas niet zo mooi over, ook omdat ik hier maar 2 laagjes op heb.. Want met 3 laagjes is de kleur net zo fel als in het flesje) Prachtig fel blauw met roze, lila. lichtblauw en zilveren glitters erin. Als deze lak helemaal is opgedroogt krijgt het een soort liquid sand effect, hij wordt dus een beetje matte en heeft geen gladde finish. Dat was echt een kleine verassing!

P1050831

 

Cross My Heart vind ik een prachtige rode kleur met een hintje oranje erin, heerlijk vrolijk voor de zomer! Deze lak lakt het best van de 6, en dekt in 2 laagjes. Wel is er ‘het rode nagellak probleem’. Dus dat de lak eigenlijk niet echt dekt hoeveel laagjes je ook gebruikt. Heel veel rode nagellakken hebben dit en daar heb ik al eerder iets over gezegd bij de Rita Ora lakjes van Rimmel

P1050834

De laatste kleur is Pinky Glitter, die ik ook super mooi vind! Lichtroze met multicolor glitters erin. Een echte prinsessen lak. Deze lak dekt helaas niet heel goed, maar na 3 laagjes is ie wel prima (zoals op de foto).

P1050841

Ik ben heel erg tevreden over deze lakken! Want er zit veel in, ze lakken fijn, dekken over het algemeen goed, hebben leuke kleuren en creatieve namen, en dat allemaal voor weinig geld!

De Sinful Colors lakken zijn voor €1,99 te koop bij de Kruidvat.

Anne

 

Advertentie

3 gedachtes over “Review: Sinful Colors

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s