Review: MUA Undress Your Skin Baked Bronze

Alweer een tijd geleden kwam MUA naar Nederland, met super leuke producten zoals de Undressed en de Undress me too palletten, en de schattige nagellakjes die net mini Essie lakjes zijn. Deze producten hebben we allemaal al eerder gereviewd. Alleen de Undress Your Skin Baked Bronze, die toch al best lang in de ‘te reviewen’ stapel lag hadden we nog niet gedaan. Dus als je daar nog steeds benieuwd naar bent, lees dan gauw verder!

P1050673

P1050674

De bronzer is op het eerste gezicht echt een ‘eyecatcher’ met die stijlvolle witte verpakking en die prachtige gouden adertjes die door de bronzer heenlopen, super mooi voor op de kaptafel dus! De verpakking is van stevig plastic en klikt goed open en dicht. Prima op te bergen dus. Verder staan de witte letters op het deksel heel stijlvol.

P1050675

Op de achterkant staat nog een keer de naam van de bronzer en een paar beloften van MUA dat de bronzer je een perfecte ‘touch of glow’ geeft. Oftewel, de bronzer zou je een prachtig zomerse uitstraling moeten geven. Past dus prima in dit seizoen. Ook zegt MUA dat de bronzer bij alle huidskleuren zou moeten passen.

P1050677

 

P1050680

En nu maken we het doosje open. WAUW! Wat ziet dit er prachtig uit! De gouden adertjes in de bronzer glanzen prachtig in het zonlicht. Ook zie je lichte shimmerende adertjes er doorheen lopen. Ik word zo blij van al dit moois.

P1050684

 

Een swatch in de schaduw. De bronzer heeft een mooie natuurlijke kleur, en de shimmer is niet te aanwezig.

P1050685

En een swatch in de zon. Hier zie je de shimmers in de bronzer heel goed. Ik vind dit ontzettend mooi! Het pigment van de bronzer is goed, niet te veel, niet te weinig, gewoon goed. Door de shimmer in de bronzer is deze niet geschikt om mee te shapen. Daar zul je toch echt een matte bronzer voor nodig hebben. Maar om je gezicht een mooie zomerse gloed te geven is deze bronzer perfect. Breng de bronzer licht aan op je jukbeenderen, de zijkant van je voorhoofd en je kaaklijn voor die perfecte zomerse gloed.

De MUA Undress Your Skin Baked Bronze is voor €4,99 te koop bij de Kruidvat

Anne

3 gedachtes over “Review: MUA Undress Your Skin Baked Bronze

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s