Review: Artdeco Mono 530

Een tijdje terug liepen Anne en ik door Eindhoven. We gingen naar de film, maar van te voren wilden we nog even rondsnuffelen bij de winkels. Zet ons in een Douglas en we zijn wel even zoet! Bij Douglas verkopen ze Artdeco, een merk wat ik eigenlijk nog niet zo goed kende. Ik swatchte wat en was blij verrast! Het bleef in mijn hoofd hangen en van de week in Amsterdam nam ik een oogschaduw mee. Ben ik er nog steeds blij mee? Lees verder voor het antwoord!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik swatchte in de winkel een aantal matte kleuren. Tof, want matte kleuren blijken toch lastig te vinden als je budget niet zo hoog is. En budget, dat is deze zeker. De mono’s van Artdeco zijn maar €4,95!

SAM_6617

De verpakking is heel erg simpel. Ik kocht de oogschaduw los, maar voor ongeveer zeven euro koop je een leeg paletje, waar je de Artdeco oogschaduws in kunt klikken, een build-your-palette systeem. Nu wilde ik eerst kijken of het wel iets is, voor ik een palette aanschaf, dus ik kocht alleen de losse mono.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dit geeft een beeld van de grootte van de mono. Het is een klein dingetje, niet heel handig om los in je stash te hebben. Wel praktisch als je hem in een toilettasje wilt doen, dat scheelt een hoop ruimte.

SAM_6619

Het deksel van de mono schuif je opzij. Dat gaat gemakkelijk, en hij klikt ook goed terug. Op zich werkt dit prima. Het is stevig genoeg om los in je toilettas te doen. Dit is de reden waarom je voor de mono’s zo weinig betaalt, je krijgt geen fancy verpakking. Je krijgt echt de oogschaduw. Dat vind ik een mooie deal, als je dus niet alle poespas wilt, kun je ze gewoon los kopen.

SAM_6620

Ik review de kleur 530. Het is een matte, bruine kleur. Hij is vrij warm, en het lijkt mij een prachtige kleur voor in de crease. Een warme, matte bruintint is altijd makkelijk om te hebben voor basic looks.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En wat is ‘ie goed! De pigmentatie is echt heel goed! Hij dekt mooi, en hij is lekker warm. Ik heb zelf bruine ogen die echt warm van toon zijn, dus dan combineert zo’n kleur heel mooi. Voor 4,95 vind ik dit echt een goede aankoop! En dit is dan ook weer een mooie reden om meer kleurtjes te kopen! Artdeco heeft een hele uitgebreide range matte kleuren, als ze allemaal zo goed zijn als deze ben ik helemaal gelukkig!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De textuur van de oogschaduw is heel zacht. Op de swatch is het niet los, maar in de pan laat de oogschaduw wel kruimeltjes achter. Dat is niet erg, dat hebben meer oogschaduws, maar dat kan extra fallout veroorzaken. Verder is de textuur heel fijn, het voelt als mousse, ookal is het dat natuurlijk niet.

Op mijn ogen viel de fallout ook wel mee. Verder blendde de oogschaduw mooi, maar de kleur blijft goed zichtbaar. Hij werkt erg fijn.

Yay, I’m happy! Ik ben blij met deze oogschaduw! De kleur vind ik mooi, de textuur fijn, hij blend mooi en het pigment is top! Ik vind dit echt een aanrader! Ik ben verder nog niet bekend met Artdeco, maar in de winkel zag het er goed uit. 530 is alvast goedgekeurd!

De Artdeco oogschaduw mono’s zijn te koop voor €4,95 bij Douglas.

2 gedachtes over “Review: Artdeco Mono 530

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s