Londen Beauty Shopping: Where To Go?

Deze zomer gaan Anne en ik naar Londen. Veel zien, beleven en natuurlijk shoppen! En je bent geen beautybloggers als je niet een lijst hebt met winkels waar je heen moet gaan. Vandaag deel ik dus de plekjes waar je heen moet voor beautyshoppen-like-a-pro als je in Londen bent, zodat je zeker niets hoeft te missen (mocht jij deze zomer ook in de Britse hoofdstad te vinden zijn). Lees verder voor onze adresjes…

Selfridges-Beauty-Project-Hello-Beautiful-Neon-Canopy

Selfridges

Selfridges

Het beroemde grote warenhuis in Londen, midden op Oxford Street, is een walhalla voor iedere beauty liefhebber! Ze hebben een gigantische beautyhall waar je alle grote merken vindt, vooral de luxere merken zijn goed vertegenwoordigd: Laura Mercier, NARS, MAC, Illamasqua, Chanel, ga zo nog maar even door. Ook hebben ze een speciale afdeling met alleen maar nagellak. Ook hebben ze er Tom Ford, Shu Uemura, Charlotte Tilbury (Selfridges exclusive) en OCC. Hier haal je je beautyhartje op!

JohnLewisBeautyHall

John Lewis

John Lewis

John Lewis vind je ook op Oxford Street, en heeft ook een prachtige beauty hall. Je vindt er ook de grote merken. Ze hebben een grote afdeling van Jo Malone, Liz Earle, maar ook L’occitane en Benefit. De counters zijn heel groot en het is hier rustiger dan in Selfridges. Dus mocht je hulp willen van verkoopsters en visagisten, is het slimmer om John Lewis op te zoeken.

Dusk in Bury

Debenhams

Mis jij Sephora ook in Nederland? Voor een klein beetje Sephora ga je naar Debenhams, want daar verkopen ze Urban Decay en Too Faced! Verder hebben ze in de beauty hall Nails Inc., Giorgio Armani, Bare Minerals en Givenchy. Urban Decay is echt een heel goed merk, bekend van de mooie paletten, en natuurlijk de Naked lijn. Too Faced heeft ook mooie paletten, de Natural Eye bijvoorbeeld. De Shadow Insurance is ook een aanrader!

Space-NK-interior-_2682428a

Space NK

Space NK

Bij Space NK vindt je veel mooie pareltjes van merken. Denk aan Chantecaille, Caudalie, byTerry, Kevy Aucoin. Maar ook Embryolisse, Glamglow, Stila en The New Black. Veel merken die zeker in Nederland moeilijk te vinden zijn. Ze hebben veel dure merken, maar dit lijkt me echt de moeite waard om een kijkje te nemen!

l

Zest Pharmacy

Voor Zest hoef je niet om de dure merken of speciale merken. Er is één merk waarom je naar deze winkel moet: Bioderma. Het bekende micellaire water (van al vóór de hype) is hier te koop. In Nederland is het gehypte product niet op zoveel plekken te bestellen, sowieso niet te kopen, dus als je het wilt proberen (ik wil dat zeker!) moet je hier heen!

l (1)

John Bell & Croyden

Het pand is al schitterend en oud, een kijkje waard. Maar ook hier vindt je mooie merken die je wilt zien. Ze hebben hier ook Bioderma, en verder EcoTools, Jane Iredale, Evian (voor de watersprays), Korres en veel mooie skincare. Verder bestaan ze al meer dan 200 jaar (goede reputatie!) en hebben ze een Royal Warrant, dat zegt ook wel iets over de winkel.

img_8763

Liberty

Londen heeft veel mooie warenhuizen, en een die je zeker niet moet overslaan is Liberty. Het pand schijnt prachtig te zijn, en op de foto’s zie ik veel houten balken en oude invloeden. En wat ze verkopen, is zeker niet minder mooi! Ze verkopen er onder andere BeautyBlender, REN, Ellis Faas, Eve Lom, Hourglass (van de prachtige blushes en poeders), Bumble&Bumble, maar ook NARS, RevitaLash en Perricone MD. En ze hebben hele leuke paarse tasjes!

boots_store

Boots 

De bekende drugstore van het Verenigd Koninkrijk mag je niet missen. Hier vind je de goedkopere merken, goede deals en aanbiedingen. Ze hebben er ook de duurdere merken als YSL en Dior. Maar je kunt hier beter heen gaan voor de budget merken en onbekende merken. Ze hebben bijvoorbeeld Seventeen, Models Own, Sleek, Soap&Glory, Collection (van de concealer) en No7. Dit is de Kruidvat van Engeland!

0_0_620_http---offlinehbpl.hbpl.co.uk-news-OKM-B74758EA-E33D-82A1-D36D09DAFFC44D36

Superdrug

Veel mensen vinden Superdrug leuker dan Boots, misschien omdat zij weer andere merken hebben. Bij Superdrug heb je MUA (veel groter assortiment dan Nederland), Barry M, Fashionista, Beauty UK, Ardell en The Balm. Superdrug heeft vaak 3 voor 2 deals en goede aanbiedingen. Ook slim om je aankopen hier met een vriendin te combineren, dat kan je een boel geld schelen.

Dat zijn de grootste aanraders wat mij betreft, en in ieder geval de plekjes die ik zeker wil bezoeken. Verder kun je een kijkje nemen bij winkels al Topshop en Victoria’s Secret, die ook hun eigen beauty verkopen. Londen is een paradisje voor beautymeisjes. Verder is Londen qua uitgaan veel uitbundiger dan Nederland, meisjes doffen zich helemaal op en zien er over the top uit, waar veel mensen in Nederland vrij braaf eruit zien. Bij beautycounters is het verstandig te komen met makeup op, dan nemen ze je serieuzer.

In Londen vind je ook veel winkels van de bekende merken, ook die niet in Nederland te krijgen zijn. Zo heb je een Benefit Store en vindt je veel MAC’s en Illamasqua’s. Houd je ogen open voor deze winkels!

Veel plezier met shoppen!

Bron Foto Bron Bron Bron

Bron Bron Bron Bron Bron

 

5 gedachtes over “Londen Beauty Shopping: Where To Go?

Plaats een reactie