Would You Rather?-Tag Deel 2

Vandaag vul ik jullie ook de would you rather tag in, want ik kon me niet helemaal vinden in Anne’s ntwooden! Bij deze dus mijn invulling!

SAM_6093

Would You Rather…

 – Slordig haar en mooie make-up of mooi haar en geen make-up?

Ik geef persoonlijk niet zo veel om mijn haar, dus dan is de keuze snel gemaakt. Mijn haar heb ik bijna altijd vast, en anders is het gewoon los, maar meer doe ik er toch niet mee. Dus mooie make-up en dan laat ik dan haar wel hangen!

– Zou je liever je wenkbrauwen afscheren of je wimperhaartjes er uit trekken?

Allebei liever niet, maar zonder wenkbrauwen valt te leven. Die teken je gewoon, je wimpers kun je niet anders dan nepwmpers dragen, en dat is ook niet makkelijk aanbrengen zonder basiswimpers. Dus kom maar op met dat scheermes!

– Wil je liever voor de rest van je leven alleen nog maar bij MAC shoppen, of liever bij Sephora?

Lastig. Sephora heeft natuurlijk meerdere merken, die ook allemaal heel goed zijn. Maar valt MAC te vervangen door Urban Decay en Too Faced? En Sephora is natuurlijk weg uit Nederland, dus dan zou ik niet zo vaak kunnen shoppen… Ik ga voor de schoonheid van MAC!

SAM_6343

– De lipgloss/lipliner look óf een eighties permanentje?

Ik work dat permanentje wel! Krullen kunnen best leuk zijn, en een lipliner is dat nooit. Met krullen kun je nog wel wat leuks doen, ookal pluist het een beetje. Die lipliner krijg je niet meer weggewerkt….

– Liever een duidelijke foundation rand op je gezicht, óf te heftig aangebrachte blush?

Het is natuurlijk allebei not done. Een foundationrand is heel lelijk, maar het is iedereen wel eens overkomen toch? Een te felle blush geeft een clownesk uiterlijk, en dat wil je dan ook weer niet. Doe die foundationrand maar, er staat niet dat het voor eeuwig is toch?

– MC Hammers Pants of een fietsbroekje?

Oei, allebei verschrikkelijk. Misschien dat ik de MC Hammer in een leuk printje door zou kunnen laten gaan voor een fout gekozen harembroek. Fietsbroekjes vind ik zo verschrikkelijk, die moeten, uit dezelfde categorie ‘speedos’, afgeschaft worden. De MC Hammer Pants dus!

SAM_6524

– Liever een te oranje mislukte spray tan of duidelijke tan lines die je niet kan verbergen?

Tan lines, story of my life. Ik bruin best snel, maar ik ben zo’n sukkel die vergeet de bandjes van d’r bh omlaag te doen, of lekker d’r broek opstroopt tegen de warmte en vergeet dat ik dan wel eens een lelijke afdruk zou kunnen krijgen. Ik ben er dus aan gewend om overal lijntjes te hebben, dus de spray tan hoeft niet!

– Wil je liever een slecht kapsel of een lelijke haarkleur?

De lelijke haarkleur, want die vervaagt wel, een slecht kapsel moet bijgroeien en dat duurt veel langer!

– YouTube weg of Twitter weg?

YouTube, sorry, you’re out! Ik twitter veel, of ja, ik lees veel. YouTube gebruik ik ook heel veel, maar daar moet ik tijd voor maken en twitter kan altijd lekker snel tussendoor. En ik ben heel nieuwsgierig, dus ik vind het leuk om in de gaten te houden wat iedereen uitspookt.

SAM_6322

– Zou je liever je make-up kwasten voor altijd opgeven, of mascara?

Ik geef mijn mascara op, want die kan ik ook wel maken met eyeliner en een spoolie (een soort kwast, dus die mag ik houden!). En dan heb ik toch nog mijn kwasten en kan ik de rest ook goed doen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s