The Fault In Our Stars Nailart

Over een maand komt de film van The Fault In Our Stars uit in Nederland. Omdat we allebei groot fan zijn van het boek, en kunnen dus niet wachten om te zien hoe ze het hebben vertaald naar het grote scherm. Geinspireerd door het boek van John Green maakte Anne een nailart, die we jullie vandaag laten zien!

Knipsel

Eerder al zette Anne de nailart op Instagram. Iedereen die The Fault In Our Stars (of ‘De Weeffout In Onze Sterren’) heeft gelezen, snapt waarom er ‘okay’ staat, het is Gus en Hazel’s ‘ding’. Verder is de nailart helemaal in stijl  van de cover van het boek, alleen iets zachter.

IMG-20140531-WA0002

Deze nailart is vrij eenvoudig na te maken. Je hebt de kleuren nodig, en verder alleen een klein kwastje en een dottingtool (en een vaste hand). Met de dottingtool (een speldenknop werkt ook), zet je de stipjes, en met het kwastje teken/schrijf je de letters. Laat de lak tussenin wel goed drogen, anders gaat het overlopen of beschadig je het snel.

IMG-20140604-WA0006

De kleuren die Anne gebruikte zijn:

Saffron in ’11’ (wit)

Rimmel London ‘Aqua Cool’

MAX (Action), uit een Caviar-setje

Natuurlijk voldoet iedere witte, zwarte en je eigen blauwe kleur ook. De cover van het boek is wat feller blauw van kleur, daar kun je ook voor kiezen, maar dan is de look wel iets minder draagbaar.

The Fault In Our Stars gaat op 10 juni 2014 in premiere in Nederland. Het verhaal gaat over Hazel, die kanker heeft en niet weet hoe lang ze nog te leven heeft. Bij een hulpgroep voor kankerpatienten en overlevenden ontmoet ze Augustus (Gus), die haar hart verovert. Verder zeg ik niet te veel, je moet het boek gewoon zelf lezen! (De Engelse versie is beter dan de Nederlandse vertaling.)

Nog even wat trailers en clip om in de stemming te komen:

De Extended Trailer

Our Little Infinity

Metafoor

Grenade

De Ontmoeting

De beroemde ‘egging’ scene!

IMG-20140604-WA0005

Wat vinden jullie van de nailart? Zijn jullie ook fan van TFIOS, en wie gaat nog meer de film zien?

 

2 gedachtes over “The Fault In Our Stars Nailart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s