Mijn Nieuwe Make-uptasje + What’s In My Travel Make-Up Bag?

De What’s In My Bag-filmpjes of YouTube kennen jullie natuurlijk wel. Beautyguru’s die laten zien wat er in hun tas zit, en in sommige gevallen, ook wat er in hun make-up tasje zit. Nu is het bijna vakantie, en Anne en ik gaan natuurlijk ook nog lekker weg, dus leek het me wel leuk om jullie te laten zien wat ik mee zou nemen op vakantie. En het is ook de kans om jullie mijn super leuke make-up tasje van Catseye te laten zien! Benieuwd wat ik mee zou nemen op vakantie? Lees dan verder!

SAM_6438

Ik ben geneigd nogal veel me te nemen als ik ergens heen ga. Zeker make-up heb ik altijd massa’s bij. Op reis wil ik ook gewoon genoeg bij me hebben, je kunt er wel vanuit gaan dat je wat nieuws koopt, maar wat als je niks vindt? Ook weet ik dat ik mijn met eigen make-up altijd goed zit. Make-uptasjes vind ik ook een drama. Ik heb er veel, maar de meeste zijn vrij klein. Er zijn mensen die hun make-up bij hun gewone toiletartikelen doen, maar meestal past dat bij niet. Ik was dus op zoek naar een make-uptasje waar genoeg in past, maar niet extreem groot is en ik makkelijk in mijn koffer kan stoppen. Ik had al een lijstje klaar liggen met wat ik wilde kopen op vakantie, en daarop stond voor toilettasjes óf een van Ted Baker, óf een van Catseye London. Nu kun je Ted Baker gewoon in Nederland kopen, maar in Engeland (wij gaan naar Londen op vakantie!) is het veel goedkoper. Van Catseye wist ik niet eens dat ik het in Nederland kon kopen! Tot ik vorige week bij Urban Outfitters was en naar achter liep, waar de leuke hebbedingtjes en toffe mokken en dergelijke staan, en daar was ‘ie! Het tasje van mijn wishlist!

SAM_6427

Ik ben echt dól op katten. Ik vind ze leuk, lief en ik zou nooit meer zonder onze lieve oude kater Elmo kunnen. Alles met katten vind ik leuk! De kat op dit tasje, lijkt trouwens best wel erg op een van onze oude katten, die helaas een paar jaar geleden dood ging, maar dit is dus wel een leuke herinnering! Ik vind het zo’n ontzettend tof tasje! Mijn kattenliefde komt helemaal naar boven. En de link naar make-up is niet zo heel moeilijk, misschien heb je wel eens van Cateyes gehoord, of een cateye liner? Het is de Tabby Cat Small Bag. Hij is een medium grootte, hij is best wel ruim, er past veel make-up in, maar je kunt het ook wat platter houden.

SAM_6435

Aan de zijkant kun je zien dat het tasje wat breder is aan de onderkant, hierdoor past er veel in!

SAM_6428

De binnekant is helemaal bedekt met doorzichtig, stevig plastic. Hierdoor kun je het tasje goed schoon houden. Normaal worden make-uptasjes altijd zo vies, en nu kun je hem dus gewoon met een doekje schoonmaken als hij vies wordt. Ook zorgt dit ervoor dat als er iets gaat lekken, het niet verspreid wordt over je koffer, want zo blijft het in je tasje. Ook heeft het tasje een klein extra vakje, waar je kleine/platte spulletjes in kunt doen.

SAM_6429

Het tasje is dus van Catseye London, wat te koop is bij Urban Outfitters. In Nederland is hij €17,-, in Engeland is hij 12 pond (het scheel uiteindelijk dus niet veel). Zeventien euro lijkt misschien veel voor een makeuptasje, maar ik vind het hem zeker waard, omdat ‘ie er zo leuk uitziet, en hij is stevig, waterproof en precies de juiste grootte voor mij.En hij gaat mee naar Londen, als jullie het leuk vinden maak ik daar een video met wat ik allemaal mee heb op reis!

Oké, en dan ga ik jullie nu laten zien wat ik mee zou nemen op reis. Als ik écht ga, is het meestal wel wat anders, en het ligt er maar net aan wat ik op dat moment fijn vindt, maar als ik nu een tasje zou moeten vullen, zou ik dit meenemen:

SAM_6426

Dat is wat ik allemaal mee zou nemen! Het lijkt veel, maar als je bedenkt wat ik normaal opdoe, is het eigenlijk minder. Ik heb me beperkt in het aantal kwasten wat ik meeneem, en ik ben gegaan voor kleinere verpakkingen en dingen die je makkelijker meeneemt, bijvoorbeeld met een spiegeltje. Per categorie ga ik je laten zien wat ik mee zou nemen.

SAM_6431

Voor mijn basis heb ik de essentiële dingen gegaan. De Gosh BB Cream is een multitasker, het is een foundation, primer en moisturizer in één, en hij heeft ene SPF15 (niet onbelangrijk, want op vakantie ben je vaak toch meer buiten dan anders). Het is een handige tube, dat kan dus niet zo snel kapot, en de dop sluit goed. De bronzer is van Hema, en is bijna op. Die neem ik mee omdat ik hem eventueel daar kan laten als hij op is, maar ook omdat hij echt heel erg klein en mini is. De blush is een crème blush van Catrice, uit een oude limited edition, dat werkt makkelijk met je vingers en het potje is klein. De poeder is gewoon de poeder die ik altijd gebruik, maar het handige hieraan is dat er in de bodem een best groot spiegeltje zit! In dat vakje kun je eventueel ook wat door midden geknipte wattenstaafjes doen, of haarelastiekjes. Voor kwasten ben ik gegaan voor het meest nodige: een poederkwast en een blushkwast. De BB Cream breng ik wel met mijn vingers aan. De poeder is gewoon nodig, en de blushkwast kan ik gebruiken voor blenden, bronzer en het vervagen van de blush.

SAM_6432

In de categorie ‘overig’, neem ik mijn vertrouwde Fit Me concealer mee, en de YSL Touche Eclat, daar kan ik echt niet zonder leven. Ik neem mijn oogschaduwbasis van Catrice mee, want dan hoef ik niet op te letten gedurende de dag of mijn makeup nog goed zit. Voor mijn wenkbrauwen neem ik uiteraard mijn Clarins mono in Hot Chocolate mee. Die breng ik aan met een klein kwastje van Catrice.

SAM_6434

Ik ben niet heel erg in to lipproducten. Meestal ga ik voor lipgloss of een balsem, liefst een laagje Eigth Hour Cream. Voor de dagen dat ik eventueel wel een kleurtje op mijn lippen wil, ga ik voor een Tanya Burr Lipgloss in de kleur ‘Chic’, een prachtige nude kleur die overal mooi bij staat.

SAM_6433

In de Perfect Palette Tag konden jullie al zien dat ik op reis zou gaan voor de mini paletjes van Dior. Met deze twee palettes kan ik heel veel verschillende looks maken, en toch afwisselen. De witte kleur in het groenige paletje kan ik zelfs gebruiken als een highlighter. De paletjes zijn echt heel klein, maar toch super handzaam én ze hebben spiegeltjes. Ik ga voor een waterproof stift-eyeliner, dat scheelt toch ruimte in vergelijking met een gelliner. Ook ga ik voor een waterproof mascara, dan blijft het tenminste goed zitten! Ik ga voor drie oogkwasten: de Shading Brush, de Base Shadow Brush en MAC 217. Met die kwasten kan ik altijd een complete look maken.

Zelf vind ik het best meevallen wat ik allemaal mee zou sjouwen, als ik het in het tasje stop is er zelfs nog ruimte over! Wat zijn jouw essentials voor op reis? Zou je net zo veel meenemen, of minder? Als je nog goede travel tips hebt voor make-up reis, laat het dan zeker weten bij de reacties!

 

 

9 gedachtes over “Mijn Nieuwe Make-uptasje + What’s In My Travel Make-Up Bag?

Plaats een reactie