Review: W7 In The Buff

Een tijdje geleden was ik in Eindhoven, en als ik in Eindhoven ben MOET ik wel even langs Boqz, het winkeltje met de dozen waar webwinkels hun spullen kunnen verkopen. Zo ook Alice&Jo die prachtige makeup en dergelijken verkopen. In Boqz verkoopt Alice&Jo de Real Techniques kwasten, lipglossen van Tanya Burr en nog veel meer mooie dingen! Zo ook het W7 In The Buff pallette. Ik had op beautyblogs en instagram al veel gelezen over dit pallette en was ontzettend benieuwd naar deze dupe van het Naked 2 pallette van Urban Decay. Ook benieuwd geworden? Lees dan snel verder.

P1050626

P1050627

De verpakking van W7 In The Buff is groot, blik en taupe van kleur met groene letters. Ik vind het mooi vormgegeven en het lijkt stiekem ontzettend veel op het Naked 2 Palette (van Urban Decay), dat ook van  blik is en ongeveer dezelfde vorm heeft (het pallette van W7 is iets afgeronder). De verpakking opent helaas wel wat stroef, je hebt er best veel kracht voor nodig en als je het eenmaal open hebt gesjord vliegt het bijgeleverde kwastje alle kanten op.

P1050601

Een beetje jammer dat er aan de binnenkant van het blik geen spiegel zit, maar oke, daar kan ik wel mee leven. De oogschaduwpans zitten in een matzwart soort nepleren schuimlaag, ziet er best netjes uit maar het word wel snel vies ben ik bang, omdat de kleuren natuurlijk lichter zijn dan dat zwart en omdat de structuur redelijk poederig is.

P1050630

P1050598

Het pallette was te breed om in een keer op de foto te zetten, dus hier zijn de eerste zes kleuren. (Vlnr: Buff, Camel, Sand, Dust, Chocolate en Topaz)

P1050631

En de bijbehorende swatch. Ik vind de kleuren echt heel mooi gepigmenteerd, alleen de eerste kleur (Buff) doet bij mij helemaal niks. Er komt geen enkele kleur vanaf. Beetje jammer, want het had een mooie highlighter kunnen zijn. De rest van de kleuren zijn wel echt heel mooi!

Amelie: Bij mijn palette geeft Buff wel kleur af, dus het is wisselend of hij iets doet of niet.

P1050599

En dit zijn de laatste zes kleuren. (Vlnr: Earth, Storm, Silk, Wave, Thunder en Onyx)

P1050632

En weer de bijbehorende swatch. Deze kleuren zijn ook allemaal super mooi, en Onyx is ontzettend zwart! Wow!

Buff, Chocolate en Onyx zijn de enige matte kleuren in dit pallette en de rest heeft allemaal een hele mooie en subtiele shimmer, sommige meer dan anderen maar wel heel erg mooi. Chocolate vind ik ook echt een perfecte crease kleur.

P1050628

Ik ben super blij dat ik dit pallette gekocht heb, want de kleuren zijn super mooi (alleen jammer van ‘Buff’), de pigmentatie is goed en je krijgt 12 kleuren voor een redelijk prijsje.

Het W7 In The Buff pallette is voor €7,95 te koop in de webshop van Alice&Jo en in Boqz in Eindhoven.

Anne

6 gedachtes over “Review: W7 In The Buff

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s