Review: Essence 3D eyeshadow Irresistible Fox-Trott

Toen ik laatst weer eens in de kruidvat was (en daar ben ik minstens twee keer per week om gewoon wat rond te swatchen) stond ik lang bij het Essence-schap alle oogschaduws op mijn armen uit te smeren totdat ik er een vond die ik mooi genoeg vond om te kopen. Uiteindelijk vond ik een Essence 3D eyeshadow die ik super mooi vond! Toen ik in de winkel swatchte waren de kleuren super mooi dus besloot ik de oogschaduw mee te nemen.

P1050645

P1050646

De verpakking is lekker simpel en van stevig plastic met een doorzichtig deksel. Het deksel klikt goed dicht en gaat niet zomaar open. Wat erg handig is om hem op te bergen in je volle stash.

P1050648

 

Ik nam de kleur 11 Irresistible Fox-Trott mee, deze kleur is een combinatie van goudbruin en perzikroze.

P1050650

Oke, kijk eens even naar de vorm van deze oogschaduw. En vertel me dan waar hij je aan doet denken. Precies! Deze oogschaduw doet me denken aan de Extra Dimention oogschaduws van MAC. Zo met die golvende vorm en daarnaast dat platte, ik vind het echt een eyecatcher. Het doosje niet per se, maar de oogschaduw zelf wel. Ook vind ik de kleurencombinatie erg mooi.

P1050651

Nog even een foto om de mooie vorm te laten zien en dan nu de swatch.

P1050653

Met flits

P1050652

En zonder flits.

Ik ben erg tevreden over de pigmentatie van deze oogschaduw! zeker de bruine tint geeft veel kleur af (en ook veel shimmer!) De roze is erg licht maar dat ligt gewoon aan de kleur, want er komt wel veel pigment vanaf. En even een pluspuntje, de shimmer in deze oogschaduw is geen spray-on maar zit gewoon door heel de oogschaduw heen. Bij sommige Essence oogschaduws denk je een super mooie en extreem shimmerende oogschaduw te kopen en dan kom je thuis, en swatch je hem, en dan blijkt het dat de mooie shimmer eigenlijk een spray-on was.. dat is altijd een teleurstelling. Maar gelukkig dus niet bij deze oogschaduw! Ik ben heel blij dat ik hem gekocht heb want de kleuren zijn ondanks dat ze heel erg shimmeren ontzettend bruikbaar.

De Essence 3D Eyeshadows zijn voor €2,89 bij de Kruidvat te koop

5 gedachtes over “Review: Essence 3D eyeshadow Irresistible Fox-Trott

  1. Mariëlle zegt:

    Ik ken het helemaal, ik dacht een prachtige oogschaduw te hebben… Een veeg en het effect was weg 😦 Deze zie ik overal voorbij komen en lijkt me erg mooi. Ik heb alleen al een heleboel tinten zoals dit dus deze is dan een beetje overbodig. Hoewel je kunt nooit genoeg hebben toch 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s