Review: MAC Alluring Aquatic nagellak Submerged

Afgelopen week hebben jullie al 2 reviews gezien van producten uit de absoluut prachtige Alluring Aquatic limited edition van MAC. Amelie was in Eindhoven en vroeg of ze voor mij een nagellakje moest meenemen uit deze collectie, ik zei toen nee, omdat ik een beetje op mijn centen moet letten. Maar toen ik van de week zelf in de stad was en in de Bijenkorf bij de MAC counter stond te kwijlen kon ik niet met lege handen de winkel weer verlaten. Ik weet het, dat is een slechte manier van denken, maar als je de prachtige Limited Edition ziet dan wordt je er verliefd op, net als Amelie en ik. Dus nam ik de nagellak ‘Submerged’ mee naar huis, en wauw, wat ben ik er ontzettend blij mee!!

P1050625

 

Kijk eens even naar deze prachtige verpakking! De druppeltjes die erop zitten zijn in 3D, echt super leuk! En natuurlijk het bekende kijkgaatje dat in bijna alle MAC verpakkingen zit, zodat je al van de pracht en praal kan genieten die erin zit voordat je het doosje ook maar hebt opengemaakt. Het doosje zelf vind ik ook al een teken van luxe, extra bescherming voor je mooie product en het straalt gewoon klasse uit.

P1050617

 

 

En dan maak je het doosje open en BOOM! instant beauty. Nee serieus, ik vind dit zo mooi! De nagellak past gewoon bij het dopje, dat dezelfde kleur heeft als het doosje, en ook hier zitten druppeltjes op. Net of het echt nat is. Bovendien zie je nu de prachtige kleur van de nagellak nog beter! Het is een duochrome kleur met paars, blauw en groenig met een Frost finish.

 

P1050620

 

Nog even de druppeltjes van dichtbij. Wauw wat vind ik dit gaaf!

P1050619

Kijk, Submerged heeft een Frost finish.

 

P1050635

En dan nu de swatch: wat een prachtige kleur!! Het is een heerlijk donkerblauwe/paarse kleur met piepkleine shimmers (dat is dus de Frost finish) De lak is lekker dun en lakt super fijn, het kwastje is ook dun maar dat is geen probleem omdat ie door de fijne dop makkelijk te hanteren is. De kleur dekt, ondanks dat het een duochrome kleur is, in twee laagjes. Meestal heb je voor dit soort kleuren meer laagjes dan dat nodig omdat die niet zo goed dekken. Ik kan me namelijk nog een lak van Rimmel herinneren…

P1050623

Ik ben SUPER blij met mijn mooie MAC lak, want de kleur is perfect, de lak lakt perfect en hij is super fotogeniek. Vandaar de vele foto’s 🙂

Deze lak is Limited dus op=op, maar hij is te koop voor €16,- bij alle Mac counters.

Anne

 

2 gedachtes over “Review: MAC Alluring Aquatic nagellak Submerged

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s