Review: Catrice Long Lasting Eye Pencil in 100 Pearly Bird

Een tijdje geleden was het koopavond in de Kruidvat en toen heb ik een heleboel inkopen gedaan in één keer, waaronder wat impulsaankopen zoals een Long Lasting Eye Pencil van Catrice in de kleur 100 Pearly Bird. Ik vond hem lijken op een eyepencil van het makeupmerk EM van Michelle Phan, namelijk haar Rosegold eyepencil. Michelle Phan gebruikt dit potlood in bijna elke ooglook en daardoor kwam die op mijn lijstje te staan van must-haves. Helaas is EM niet makkelijk verkrijgbaar in Nederland en daarom nam ik deze dupe mee.

P1050558

De verpakking is wat we van Catrice gewend zijn: zwart met zilveren letters, lekker strak en een lange naam erop. Catrice belooft dat dit potlood waterproof is, en ik ben daar vaak nogal bang voor omdat ik vind dat waterproof ook ECHT waterproof moet zijn. Op de achterkant van het potlood zit een puntenslijpertje. Dat vind ik wel heel handig, want daarmee kan je het puntje makkelijk slijpen en kun je hele dunne lijntjes trekken.

P1050559

P1050557

Het puntje van dit potlood is lekker dun en de textuur ervan is niet te droog waardoor ie makkelijk kleur afgeeft en lekker aanbrengt. Ook is ie niet vettig waardoor hij niet vlekt of afdrukt. als je hem gebruikt op je ooglid geeft ie dus niet af in de arcadeboog.

P1050561

Ik heb met het potlood wat lijntjes op mijn arm getekend en dat gaat heel makkelijk, dunne, dikke en kringellijntjes, alles kan. Ik vind de kleur super mooi! een glanzende rozig gouden kleur die in het licht ook echt prachtig is.

P1050560

Ik heb met mijn hand over de lijntjes geveegd, ze onder de kraan gehouden, met een tissue eroverheen gevreven, en de lijntjes bleven perfect zitten. Dit potlood is dus echt waterproof! Goedzo Catrice! Sterker nog, na 2 dagen zaten de lijntjes nog steeds licht op mijn arm, en dat na 2 keer douchen.

Ik gebruik dit potlood op mijn waterlijn om zo mijn ogen meer te laten opvallen. Door een lichte kleur op de waterlijn lijken je ogen optisch groter en lijkt je blik wakkerder. Wit kan wat hard ogen, met een huidskleur of een roze tint (zoals deze), blijft het effect wat natuurlijker. Ook is deze kleur prima voor in je binnenste ooghoek. Ik ben erg blij dat ik deze Long Lasting Eye Pencil van Catrice heb gekocht want ik gebruik hem bijna elke dag.

De Catrice Long Lasting Eye Pencil is in verschillende kleuren voor €2,39 te koop bij de Kruidvat.

Anne

5 gedachtes over “Review: Catrice Long Lasting Eye Pencil in 100 Pearly Bird

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s