Review: Primark Felt Eye Liner Pen

Sinds een tijdje zit er een hele grote Primark in Eindhoven. Ik heb er tot nu toe weinig kunnen vinden, en ik vind de kwaliteit ook niet  altijd goed genoeg (je mag natuurlijk ook niet te veel verwachten). Vorige week was ik er weer en nam ik ook een bezoekje aan de cosmetica-afdeling. Na toch aardig was positieve reviews besloot ik wat mee te nemen om te testen. De verpakkingen zien er leuk uit, maar de inhoud vind ik toch wel heel belangrijk. Ik nam deze eyelinerpen mee en ging op onderzoek uit, Is het wat?
SAM_6217

Bij Primark verkopen ze make-up van het merk ‘PS I Love…’, en ik lees er de laatste tijd best wel positieve dingen over. De verpakking vind ik er al leuk uitzien voor twee euro! De pen zit netjes in een doosje, en ja, ik houd van doosjes om producten. Het doosje heeft een leuk design met zwart en goud. Dit ziet er nog niet goedkoop uit!

SAM_6218

Aan de zijkant is het doosje versierd met polkadots en roze stipjes, heel leuk!

SAM_6219

De Felt Eye Liner Pen heeft een strakke vormgeving. Het is mooi zwart, matte en het opschrift heeft gouden letters. Je ziet zelfs bijna niet waar de dop zit! De pen houdt prima vast, de verpakking is iets stroef, wat het makkelijk maakt hem in je hand te houden. De pen is licht en lang genoeg om in een beker te zetten.

SAM_6220

De punt is stevig, loopt mooi spits en puntig. Sommige stiften hebben een hele smalle punt, maar dan is de punt heel beweeglijk en dat slijt ook eerder. De stift beweegt ook niet mee, dat werkt iets ‘stijver’ dan dat je misschien gewend bent.

SAM_6183

SAM_6182

De stift geeft een mooie, diepzwarte kleur, geen halfbakken grijze lijn, maar goed zwart. De stift is heel vloeibaar, en daardoor trekt de vloeistof heel snel in de lijntjes van je huid. Je oogleden zijn wat gladder, maar kijk hiermee uit. De stift droogt vrij snel, dus bang voor stempels boven je ogen hoef je niet echt te zijn. De stift belooft het ook niet, maar hij is bepaald niet waterproof. De stift loopt niet uit als het gewoon droog is, maar het kleinste spatje water is genoeg om de stift uit te laten lopen. Je kunt op de swatches wel goed zien dat je er ook echt hele dunne dunne lijntjes mee gezet kunnen worden. De precisie is heel fijn, dat de stift zo vloeibaar is iets minder. De stift is goed nat en doordrenkt met inkt. Ik weet nog niet hoe lang de stift meegaat, dus over hoe snel hij uitdroogt kan ik niks zeggen.

SAM_6180

Op mijn ogen werkt de stift fijn. Het werkt precies genoeg om een strakke winged liner mee te zetten. De inkt droogt matte op, en is ook wel iets grijzer op de ogen, waarschijnlijk door de oogschaduw die er onder zit. Een tweede laagje kan dit eventueel oplossen. De vloeibaarheid is op je ogen geen probleem.

Al met al valt de Felt Eye Liner Pen zeker niet tegen! Misschien had de stift iets minder vloeibaar/dun kunnen zijn, maar verder is hij prima. De kleur is intens, en de punt werkt precies. Voor de lage prijs, als is Essence niet duurder, valt het me zeker niet tegen.

Voor €2,00 haal je deze eyeliner in huis, zoek hem op de cosmetica-afdeling van Primark.

 

7 gedachtes over “Review: Primark Felt Eye Liner Pen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s