Swatches + Review: Catrice Haute Future lakjes

De nieuwe Limited Edition van Catrice ligt weer in de winkels. Dit keer met een futuristisch thema, met veel holografische en metallic kleuren. Hout Future, wat een creatieve naam! Ik keek hier best wel naar uit omdat er veel mooie lakjes inzitten. Dus tijdens de koopavond in de kruidvat nam ik twee lakjes mee naar huis om voor jullie te swatchen (en natuurlijk ook omdat ik ze zelf wil hebben) Ben je benieuwd geworden? lees dan snel verder!

P1050536

P1050537

De lakjes die ik meenam waren:

– C02 Never Green Before

– C04 GaLILACxy

Ik vind deze verpakking erg mooi! met zo’n flitsende zilveren dop met een futuristisch motiefje erop, en ja het motiefje is Holografisch. Helemaal gestijld naar de naam van de collectie.  Ook de namen zijn weer lekker creatief.

P1050569

Dit is Co2 Never Green before. Een prachtige blauwe lak met groene shimmers. Deze lak lakt perfect, droogt snel en het kwastje is gewoon net als alle Catrice kwastjes super fijn. Hij dekt in twee laagjes.

P1050570

En dit is C04  GaLILACxy. Dit is een lila parelmoer kleur met een gelige gloed in bepaald licht. Je ziet de lak amper zitten, want het is een ontzettend lichte kleur die pas een beetje dekt na drie laagjes. Wel vind ik hem erg mooi! Ook van deze lak is het kwastje (natuurlijk) fijn.

P1050571

Ik ben ontzettend blij dat ik deze lakjes heb gekocht want ik vind ze echt prachtig! Met de kwaliteit die we van Catrice gewend zijn, de kwastjes, de dekking, de kleuren. Ja deze lakjes zijn echt een aanrader als je iets van de Haute Future LE van Catrice wil hebben!

De lakjes zijn voor €3,59 te koop bij de Kruidvat

8 gedachtes over “Swatches + Review: Catrice Haute Future lakjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s