Review: MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter

Tot nu ben ik steeds best wel tevreden geweest over alle Makeup Academy producten die ik heb gereviewd (na deze review wacht jullie nog één review, dan ben je er vanaf!). Ik hoop echt van harte dat het product dat ik vandaag  voor jullie onder de loep neem ook zo goed is, want ik werd verliefd op de verpakking en in mijn hoofd maakte ik een gevaarlijke vergelijking. Ik vond dat de prachtige MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter qua patroon wel wat weg had van de MAC Extra Dimension Skin Finishes, en MAC is de topper onder de toppers, dus ik ben benieuwd of MUA in de buurt komt. Ook nieuwsgierig? Klik dan verder!

SAM_5996

SAM_5998

 

De verpakking is echt prachtig, en dan heb ik het vooral over de vorm van de highlighter. De verpakking op zich oogt vrij goedkoop, wit, plastic. Het is wel stevig en klikt goed dicht en open. Het is een praktische verpakking, maar het had wel beter gekund. De pan is prachtig, de vorm is mooi, apart en ‘on trend’. Je ziet steeds vaker dat merken een 3D-motiefje in hun producten persen, wat natuurlijk allemaal begon met MAC’s Extra Dimension lijn. De golven zijn mooi en sierlijk, wat ik weer goed vind passen bij de kleur en het product. Het patroon vervaagt natuurlijk naarmate je de highlighter meer gebruikt, maar het is wel een leuk idee, en het zorgt voor mooie eyecandy in je stash.

SAM_5999

 

De kleur is roze, maar niet fel, heel zacht, vrij licht. De kleur neigt een beetje naar zilver. De kleur is duidelijk koel, dat kan bij warme huidjes en donkere meiden een beetje gek staan. In dat geval kun je hem misschien als oogschaduw gebruiken.

SAM_6045De ultieme check voor een highlighter: houdt hem in de zon. De zon laat alle glitters oplichten. Zoals je ziet is de glans erg mooi en aanwezig. In ieder licht is de glans weer anders, dat is heel lastig vast te leggen op camera, maar het varieert van zilver, tot roze tot paarsig.

SAM_6046

 

In close up, in de zon, zie je dat de highlighter ook echt losse glittertjes heeft, en niet alleen glans. Ik vind dit echt een prachtig effect!!

SAM_6050De swatch maakte me helemaal verliefd! De substantie is heel zacht, maar anders dan bijvoorbeeld een oogschaduw. De poeder is iets losser, en meer een soort losse glitter poeder. Dat zie je bovenaan/links op de foto, de glittertjes kun je heel mooi verspreiden. Ik denk dat deze shimmer poeder daarom ook mooi kan zijn op bv. je decoletté. Rechts/onder zie je ‘vaste’ swatch, een mooie roze kleur met een zilveren glans. Omdat de highlighter wat losser is, maakt hem dat ook wat transparanter. Ik denk dat deze op zichzelf heel mooi is als oogschaduw (bijvoorbeeld als highlight in de binnenste ooghoek), maar ook als een soort topcoat over andere kleuren. Ik vind de kleur net iets te koel voor mijn gele ondertoon, maar als je hem voorzichtig aanbrengt met een koele blush, kan het wel heel mooi zijn! De roze glans is wel heel mooi en uniek.

Dus, ben je nog op zoek naar een budget highlighter, heb je een hele lichte huid of een duidelijk koele ondertoon, is dit een musthave! Als je graag experimenteert met oogschaduw of van mooie glansjes houd, is het ook een match! En als je je niet kunt vinden in bovenstaande, heb je ook een match, want dit is pure eyecandy en de rozenkleur staat mooi op ieder kaptafel!

De MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter is alleen in deze kleur te koop, en kost €6,99 en je vindt hem bij geselecteerde Kruidvat filialen.

6 gedachtes over “Review: MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s