Review: MAC Expensive Pink

Al een heel aantal keer heb ik in de Bijenkorf gestaan bij de MAC counter terwijl Amelie weer een of andere prachtige MAC oogschaduw kocht. En ik heb bijna kwijlend staan kijken naar alle geweldige kleuren die MAC heeft. Nu was ik laatst weer in de stad, maar dan zonder Amelie, en heb ik zonder ook maar een beetje spijt ‘Expensive Pink’ gekocht. Want ik MOEST gewoon echt die kleur hebben. Amelie heeft die namelijk ook en vindt hem helemaal geweldig. Dan kan ik toch niet achterblijven?

MAC ep

Zoals altijd zit de oogschaduw in een prachtig matzwart doosje, ik vind dat er zo chic uitzien! Door het ronde gat in het doosje kan je zonder hem open te maken de kleur al bewonderen, super handig voor beautyaddicts zoals Amelie en ik dus.. Het stimuleert wel je koopdrang.

MAC ep doosje

Op de buitenkant van het doosje staat de naam van de oogschaduw en de finish hiervan. Veluxe Pearl wil zeggen dat de oogschaduw een parelachtige glans heeft en veel kleine shimmers. In het geval van Expensive Pink betekent dit dus een roze parelachtige gloed met gouden shimmers, waardoor de naam ook erg toepasselijk is.

P1050425

P1050427

 

De oogschaduw zelf zit in een simpel maar stevig matzwart doosje, zoals elke MAC oogschaduw. Door het “glazen” dekseltje kun je de kleur goed zien. I like this! Ik vind de verpakking van MAC zo mooi. Het is simpel en degelijk, maar doordat het matzwart is, en doordat het design gewoon simpel is ziet het er duur uit (wat het stiekem ook wel is).

P1050424P1050423

Op deze twee foto’s zie je goed dat de oogschaduw een roze gloed heeft met gouden shimmers. Ik vind roze met goud een prachtige combinatie omdat het dan een ontzettend draagbare kleur wordt. Ook geeft dit in de zon een super gaaf effect doordat de kleur er in bijna elk licht anders uitziet.

P1050428

De swatch. In een woord: WAUW! Wat een pigmentatie! Ook hier zie je weer die geweldige roze gloed. Ik vind deze kleur geweldig! Kun je je voorstellen waarom die Expensive Pink heet? Nou ik wel! Deze roze kleur is ontzettend draagbaar als je hem combineert met bijvoorbeeld een matte bruine kleur, waardoor de look erg nude wordt. Maar natuurlijk kun je hem ook combineren met andere kleuren zoals Cranberry (MAC), waardoor je de look wat extremer maakt voor bijvoorbeeld een avondje uit.

P1050485

Ik heb hier een erg simpele look gemaakt door eerst een matbruine kleur van het Sleek ‘Au Naturel’ pallete in mijn crease te blenden en daarna Expensive Pink over mijn bewegend ooglid aan te brengen. Dit heb ik een beetje met elkaar geblend om de overgang wat te verzachten en een winged eyeliner te zetten om ervoor te zorgen dat het er niet uitziet alsof mijn oog ontstoken is of alsof ik net gehuild heb (want dat doen roze tinten wel) En ik heb het afgemaakt met wat mascara. Deze look is heel erg draagbaar voor op gewone dagen. Ik ben ontzettend blij met mijn prachtige MAC oogschaduw, en wat Amelie zei blijkt waar te zijn.. als je eenmaal iets van MAC hebt jeuken je handen om meer te kopen. Want de kwaliteit is gewoon ontzettend goed.

Expensive Pink is voor €17,- te koop bij alle MAC counters en natuurlijk de MAC Pro stores.

 Anne

10 gedachtes over “Review: MAC Expensive Pink

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s